Butterfly.
Fanka BB :)
zapraszam na privDobry wieczór . Można prosić o nazwę użytkownika na Vinted ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapraszam na privDobry wieczór . Można prosić o nazwę użytkownika na Vinted ?
Opowiedz coś o sobieCześć dziewczyny witamy się z wami, termin porodu mam wyznaczony na początek kwietnia, jednak przeczucie mi mówi, że to jednak może być jeszcze marzec obecnie 12+1. Kolejne USG w poniedziałek o oczywiście już mnie trzyma stresik
Jest to moja druga ciąża, niestety pierwsza zakończona stratąOpowiedz coś o sobie
Nie stresuj się prenatalnymi, to po prostu trochę dłuższe USG Robisz od razu test pappa?Jest to moja druga ciąża, niestety pierwsza zakończona stratą
Tym razem tez już kilka przebojów na swoim koncie mam, jestem obstawiona lekami, końskie dawki progesteronu powodują że dość ciężko mijał mi ten pierwszy trymestr powoli czuję się coraz lepiej i może trochę pewniej, dla tego też postanowiłam dołączyć do grupy. Tak jak wspominałam wyżej u nas już 12+1, w poniedziałek USG a w czwartek prenatalne - na których myśl skręca mnie w żołądku powolutku nadrabiam poprzednie wątki tej grupy spora lektura
Tak test kazano mi wykonać tydzień wcześniej więc już zrobiłam i to wlansie mnie najbardziej stresuje, chociaż wiem że to taka statystykaNie stresuj się prenatalnymi, to po prostu trochę dłuższe USG Robisz od razu test pappa?
Niby tak, ale w zestawieniu z USG daje sporo informacji.Tak test kazano mi wykonać tydzień wcześniej więc już zrobiłam i to wlansie mnie najbardziej stresuje, chociaż wiem że to taka statystyka
Tak, miałam potworne migreny codziennie, teraz już są znacznie mniejsze, powoli też schodzę z dawek progesteronu więc może to to. Mdłości dalej mi towarzyszą ale też już częstotliwość mniejsza liczę że już teraz tylko lepiejNiby tak, ale w zestawieniu z USG daje sporo informacji.
Zaczynasz się już lepiej czuć, tak?
ja też się stresowałam prenatalnymi ale było super będziesz mogła dłużej pooglądać swojego dzidziutka z każdej strony to normalne USG jak na wizycie tyle że troszkę dłuższeJest to moja druga ciąża, niestety pierwsza zakończona stratą
Tym razem tez już kilka przebojów na swoim koncie mam, jestem obstawiona lekami, końskie dawki progesteronu powodują że dość ciężko mijał mi ten pierwszy trymestr powoli czuję się coraz lepiej i może trochę pewniej, dla tego też postanowiłam dołączyć do grupy. Tak jak wspominałam wyżej u nas już 12+1, w poniedziałek USG a w czwartek prenatalne - na których myśl skręca mnie w żołądku powolutku nadrabiam poprzednie wątki tej grupy spora lektura