reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Wizyta dopiero za 2 tygodnie (prenatalne). Póki co to była jednorazowa plama na papierze, ale niestety dość duża i żywo czerwona. Teraz jest czysto. Jeśli się będzie powtarzać to od razu jadę na IP. Wczoraj trochę porobiłam w domu, więc pewnie trochę się przeciążyłam. Dzisiaj odpoczywam i zobaczymy co będzie
To dzisiaj musisz porządnie poleżeć i powinno być lepiej:)

reklama
Hej ja dziś się obudziłam i znów mam jakieś skurcze nie duże ale są…
Po przebudzeniu luteina chyba z nocy tak ze mnie wyleciała jakiś taki kolor kremowy jak nigdy .
Wizyta dopiero za 2 tygodnie 🤦‍♀️ a mi już się dłuży i chciałabym zobaczyć czy z maluszkiem okej 🥺

Po przebudzeniu luteina chyba z nocy tak ze mnie wyleciała jakiś taki kolor kremowy jak nigdy .
Wizyta dopiero za 2 tygodnie 🤦‍♀️ a mi już się dłuży i chciałabym zobaczyć czy z maluszkiem okej 🥺
Witam w klubie. Chyba zaraz znowu spróbuję uruchomić detektor może jakimś cudem coś nim znajdę 🫤

U mnie też, 10+2 dopiero, a detektor mam starej daty i w instrukcji jest ze dopiero od 16 tygodnia. Ale kto wie, może zdarzy się cud którego teraz bardzo potrzebuję 😅😅
wykończy mnie nerwowo ta ciąża 🥺 jestem mega wdzięczna za nasz cud , ale każdego dnia boję się coraz bardziej… zwłaszcza że towarzyszą mi bóle i skurcze , nie wiem czy to takie normalne . To moja pierwsza ciąża gdzie zaszłam tak daleko we wcześniejszych kończyło się to na ok 6 tygodniu …

Może jakaś teleporada u lekarza jak się niepokoisz?

reklama
Hejk! U mnie dopiero 7+4 zazdroszczę wszystkim którzy mają już 10-11 tydzień :( Tak strasznie wolno mi leci. Ja dziś wróciłam do pracy po bardzo długim urlopie. Planuję być w pracy do końca września tylko, ale nie wiem kiedy im o tym powiedzieć. Szef zachował się bardzo niefajnie wobec mnie ostatnio i najchętniej powiedziałabym mu w piątek, że od poniedziałku niech sobie radzi sam :D Ale mam jednak troche kultury i ciężko mi tak zrobić..

No to u mnie już -4 kg a dopiero 8 tydzien
A u mnie +2.5kg a dopiero 8 tydzień :( wolałabym w twoją stronę. masakra, a nie jem niewiadomo jak dużo. Mam ogromne problemy z zaparciami i może dlatego..

Do góry