Olinek92
Fanka BB :)
Mnie oprócz bólu po okresie wieczorem ale to takim silnym że mnie aż kłują nic nie jest .. nawet humor wrócił nawetTak Najgorzej w nocy przy zmianie pozycji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie oprócz bólu po okresie wieczorem ale to takim silnym że mnie aż kłują nic nie jest .. nawet humor wrócił nawetTak Najgorzej w nocy przy zmianie pozycji
W 1 ciąży również nie miałam żadnych objawów nic Oprócz braku miesiączkiU mnie bardzo dziwnie bo objawów nie mam żadnych. Ani kłucia ani bólu piersi, brzucha, kompletnie nic.
Mi też się nagle zrobił turbo kamień , a nie miałam z tym problemu nigdy wcześniej Mi dentystka powiedziała z kolei, że pełna higienizacja w ciąży spoko ale w drugim trymestrze...już sama nie wiem skąd takie odmienne opinie na ten temat...Każdy jest tylko człowiekiem
Różnie, wczoraj byłam u dentystki, dostałam skierowanie do higienistki - będę miała pierwszy raz usuwany kamień, jak jej powiedziałam, że nigdy nie miałam A ostatni raz na leczeniu kanałowym jednego zęba byłam w 2013 to zrobiła oczy i stwierdziła, że w ogóle zęby w super stanie.
Tylko jak usłyszała o ciąży to stwierdziła że tylko piaskowanie mogę mieć, nie mogę mieć ultradźwięków.
Ja robiłam higienizacje pełną kiedy już wiedziałam że jestem w ciąży to było zaraz po teście pozytywnym, i powiedziałam od razu że podejrzewam na to mi powiedzieli że z tym nie ma problemu. A chodzę tam już ponad 10 lat.Mi też się nagle zrobił turbo kamień , a nie miałam z tym problemu nigdy wcześniej Mi dentystka powiedziała z kolei, że pełna higienizacja w ciąży spoko ale w drugim trymestrze...już sama nie wiem skąd takie odmienne opinie na ten temat...
No napisałam, miała być do weekendu, jest sobota i w sumie nie mam żadnego info.Niewiadomo. Podobno już jest, ale nikt nie ma do niej dostępu Dobrze zrozumiałam, @Anka2803 ?
To czekamy, oby szybko się pojawiłaNo napisałam, miała być do weekendu, jest sobota i w sumie nie mam żadnego info.