reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Jutro pójdę na bete będę miała pewność.
Niby się nie odczytuje testów po czasie ale nigdy mi żadna kreska nie wyszła po czasie a trochę testów już zrobiłam i dziwne było dla mnie że aż na 3 testach po godzinie pojawia się kreska widać ją gołym okiem ale ciężko uchwycić na zdjęciu 😏
Jeśli ty ją widzisz gołym okiem choć jest bardzo bardzo jasna to myślę że to ciąża. Mi z poprzednim synem też kreski bardzo blade wychodziły dużo po czasie . Dziś młody ma niedługo 7 lat;-)

Jeśli ty ją widzisz gołym okiem choć jest bardzo bardzo jasna to myślę że to ciąża. Mi z poprzednim synem też kreski bardzo blade wychodziły dużo po czasie . Dziś młody ma niedługo 7 lat;-)
Myślę że to jednak nie ciąża z dnia na dzień kreska powinna być ciemniejsza na 5 testach wyszła blada po czasie dzisiaj rano powtórzyłam i wyszła po 15 minutach ale taki cień cienia widoczny ledwo pod światło 😏

witajcie w czwartek :) wczoraj się martwiłam słabymi objawami. Już popoludniu bylo mi gorzej. W poprzedniej ciąży ani razu nie wymiotowałam, bardziej były takie nudności z dyskomfortem w żołądku. Ale wczoraj wieczorem moja córka jadła na kolację surową paprykę maczaną w keczupie to myślałam, że nie wytrzymam tego widoku 😂 Teraz tylko czekam na jutro rano i badanie bety, żeby sprawdzić przyrost i postaram się być cierpliwa.

reklama
witajcie w czwartek :) wczoraj się martwiłam słabymi objawami. Już popoludniu bylo mi gorzej. W poprzedniej ciąży ani razu nie wymiotowałam, bardziej były takie nudności z dyskomfortem w żołądku. Ale wczoraj wieczorem moja córka jadła na kolację surową paprykę maczaną w keczupie to myślałam, że nie wytrzymam tego widoku 😂 Teraz tylko czekam na jutro rano i badanie bety, żeby sprawdzić przyrost i postaram się być cierpliwa.
Ja się wczoraj zdrzemnęłam na 20 minut wzorem @Anka2803 i wszystkie objawy jak ręką odjął :D

Do góry