reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny!

Troche was podczytywałam, u mnie beta dopiero startuje bo we wtorek była 43, jutro powtarzam🤪 ale widzę że piszecie już o wątku prywatnym😄mi wychodzi termin na koniec marca, więc pewnie dużo dziewczyn jeszcze nie wie że jest w ciąży😀
Trochę się obawiam pisania bo już raz poroniłam ale co tam, afirmuje że musi być dobrze🥰 a że termin koniec marca i jestem daleko za wami to akurat przecieracie szlaki 😀i jestem chętna do wątku prywatnego😜

Dziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym 😊
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście 😊
Ja chcę do prywatnej jakby co mogę pomagać przy wątku. Dziś mnie za bardzo nie było bo cały dzień na wyjeździe. Moje plamienia na te chwilę zniknęły. Z objawów to są mdłości brak apetytu i pojawił sie ból piersi a przy karmieniu widzę gwiazdki.
@Kitsune mam nadzieję że zarodek się pojawi będę mocno trzymać za cb kciuki kochana. U mnie też nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo tydzień temu jak jeszcze nie brałam duphastonu mój próg był na poziomie 7,15 przedwczoraj 6,90.

Dziewczyny, tak pisałyście o tych pecherzykach i obczaiłam w końcu swoje usg - byłam w 5+4, pęcherzyk miał 1,34cm, ale lekarz nic nie wspominał o tym, że widzi zarodek. 😶🙄 Teraz się trochę zestresowałam, choć powiedział, żeby umówić się za dwa tygodnie, to zobaczy serce. 😶
Boże, czuję się w tym taka zagubiona czasami 🤦

reklama
Cześć,

Ja też czytam, ale nie odzywam się do pierwszego usg w którym usłyszę serduszko. W pierwszej ciazy niestety nie usłyszałam, dlatego teraz się nie nakręcam. Wizyta w poniedziałek.

Myślę że takich osób może być więcej, więc może warto sie wstrzymać z tym wątkiem prywatnym?

Jeżeli wszystko będzie ok to też chciałabym dzielić te radość z innymi ale na tą chwilę nie chce się jeszcze utożsamiać z "mamami", bo później jest tylko ciężej.

Do góry