Ja też chcę do wątku prywatnego .Co do wątku prywatnego to piszcie do jutra kto chce w nim uczestniczyć i wyślę Ani listę dziewczyn jutro wieczorem
reklama
Karola0093
Zaangażowana w BB
Też chce byc z wami w wątku prywatnym.
Karola0093
Zaangażowana w BB
Właśnie wyszłam od lekarza. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Więc zapowiada się dobrze kontrola za dwa tygodnie.
Zuzkacz
Fanka BB :)
Cudownie oby rozwijało się zdrowoWłaśnie wyszłam od lekarza. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Więc zapowiada się dobrze kontrola za dwa tygodnie.
Świetna wiadomoścWłaśnie wyszłam od lekarza. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Więc zapowiada się dobrze kontrola za dwa tygodnie.
Kitsune
Moderator
Mogę zapytać który masz tydzień według OM i usg?Właśnie wyszłam od lekarza. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Więc zapowiada się dobrze kontrola za dwa tygodnie.
Devin
Hej dziewczyny!
Troche was podczytywałam, u mnie beta dopiero startuje bo we wtorek była 43, jutro powtarzam ale widzę że piszecie już o wątku prywatnymmi wychodzi termin na koniec marca, więc pewnie dużo dziewczyn jeszcze nie wie że jest w ciąży
Trochę się obawiam pisania bo już raz poroniłam ale co tam, afirmuje że musi być dobrze a że termin koniec marca i jestem daleko za wami to akurat przecieracie szlaki i jestem chętna do wątku prywatnego
Troche was podczytywałam, u mnie beta dopiero startuje bo we wtorek była 43, jutro powtarzam ale widzę że piszecie już o wątku prywatnymmi wychodzi termin na koniec marca, więc pewnie dużo dziewczyn jeszcze nie wie że jest w ciąży
Trochę się obawiam pisania bo już raz poroniłam ale co tam, afirmuje że musi być dobrze a że termin koniec marca i jestem daleko za wami to akurat przecieracie szlaki i jestem chętna do wątku prywatnego
wenus018
Ja chcę do prywatnej jakby co mogę pomagać przy wątku. Dziś mnie za bardzo nie było bo cały dzień na wyjeździe. Moje plamienia na te chwilę zniknęły. Z objawów to są mdłości brak apetytu i pojawił sie ból piersi a przy karmieniu widzę gwiazdki.Dziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście
@Kitsune mam nadzieję że zarodek się pojawi będę mocno trzymać za cb kciuki kochana. U mnie też nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo tydzień temu jak jeszcze nie brałam duphastonu mój próg był na poziomie 7,15 przedwczoraj 6,90.
Dziewczyny, tak pisałyście o tych pecherzykach i obczaiłam w końcu swoje usg - byłam w 5+4, pęcherzyk miał 1,34cm, ale lekarz nic nie wspominał o tym, że widzi zarodek. Teraz się trochę zestresowałam, choć powiedział, żeby umówić się za dwa tygodnie, to zobaczy serce.
Boże, czuję się w tym taka zagubiona czasami
Boże, czuję się w tym taka zagubiona czasami
reklama
Cześć,
Ja też czytam, ale nie odzywam się do pierwszego usg w którym usłyszę serduszko. W pierwszej ciazy niestety nie usłyszałam, dlatego teraz się nie nakręcam. Wizyta w poniedziałek.
Myślę że takich osób może być więcej, więc może warto sie wstrzymać z tym wątkiem prywatnym?
Jeżeli wszystko będzie ok to też chciałabym dzielić te radość z innymi ale na tą chwilę nie chce się jeszcze utożsamiać z "mamami", bo później jest tylko ciężej.
Ja też czytam, ale nie odzywam się do pierwszego usg w którym usłyszę serduszko. W pierwszej ciazy niestety nie usłyszałam, dlatego teraz się nie nakręcam. Wizyta w poniedziałek.
Myślę że takich osób może być więcej, więc może warto sie wstrzymać z tym wątkiem prywatnym?
Jeżeli wszystko będzie ok to też chciałabym dzielić te radość z innymi ale na tą chwilę nie chce się jeszcze utożsamiać z "mamami", bo później jest tylko ciężej.