40milionowserc
Moderator
Bardzo mi przykro. Trzymaj się!!Hejka,u mnie niestety wydarzyło się najgorsze więc uciekam od was, trzymajcie się i długich,nudnych ciąży kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro. Trzymaj się!!Hejka,u mnie niestety wydarzyło się najgorsze więc uciekam od was, trzymajcie się i długich,nudnych ciąży kochane
Ja też jeszcze mieszkamy na drugim piętrze, a mi się wydaje jakby to był co najmniej jakiś spory szczyt górskiO nie, a mnie się wczoraj nie udało chyba sobie ustawie przypomnienie w telefonie na stałą godzinę
@Policja tak, cały czas mam wrażenie, że się duszę i nie mogę nabrać tyle powietrza ile bym chciała.
Super mamuśka który tydzień wg usg?Toteż infoemuje, że rośnie we mnie człowiek serce bije, karta ciąży założona, badania pobrane i zlecone (cytologią, wymazy i pakiet z krwi), skierowania na USG, do poradni genetycznej oraz żywieniowej (bo krzywą też mam do zrobienia na teraz)
Według OM 6+2 tyg a z USG wyszło 5+6 tygMogę zapytać który masz tydzień według OM i usg?
Ja pierrrrrr przykro miHej dziewczyny, u mnie wieści po wizycie kiepskie. Z OM wychodzi 5+5 a z USG 5+2. Niestety pęcherzyk jest zupełnie pusty, jutro zrobię betę i zobaczymy. Ale nie nastawiam się na dobre zakończenie. Znowu.
Też w to wierzę!!Daaamn, może jeszcze za wcześnie trochę?
6+0Super mamuśka który tydzień wg usg?
Ja chcę być w wątku z Wami!!!Dziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście
Ja w czwartekWe wtorek? A nie w środę? Bo my chyba równi idziemy do lekarza
Chętnie dołączę do wątku prywatnego przyłączam się do głosowania, że to jeszcze zbyt wcześnie na jego tworzenie - część marcówek jeszcze nie wie, że jest w ciążyDziewczyny, potrzebujemy dwie moderatorki i listę dziewczyn które chcą być w wątku prywatnym
Kto chce być moderatorka?
Oraz druga sprawa pisać kto chce być w prywatnym wątku i się udzielać oczywiście