reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Dzień dobry...chciałabym napisać coś fajnego/dobrego i miłego czytając posty, ale u mnie też jazda bez trzymanki, mam dołki 😒
Teraz rozkmina po co to było, że maluchy potrzebują mojej uwagi, duzooo uwagi a tu maluszek 😌 pocieszam się przedszkolem, do 15 będzie ten czas sam na sam z maluchem ale mimo wszystko, do tego mój wiek, nie wiem czy to była dobra decyzja 😔
Choć wiem, że to w dużej mierze hormony, a jeszcze dziś rano zawiozłam synka do zlobka i w drodze do pracy myślałam że zwymiotuje, w głowie się kręciło, slabo....matko bosko, dno i wodorosty 🤢🤢🤢

reklama
Dzień dobry...chciałabym napisać coś fajnego/dobrego i miłego czytając posty, ale u mnie też jazda bez trzymanki, mam dołki 😒
Teraz rozkmina po co to było, że maluchy potrzebują mojej uwagi, duzooo uwagi a tu maluszek 😌 pocieszam się przedszkolem, do 15 będzie ten czas sam na sam z maluchem ale mimo wszystko, do tego mój wiek, nie wiem czy to była dobra decyzja 😔
Choć wiem, że to w dużej mierze hormony, a jeszcze dziś rano zawiozłam synka do zlobka i w drodze do pracy myślałam że zwymiotuje, w głowie się kręciło, slabo....matko bosko, dno i wodorosty 🤢🤢🤢
Ile masz lat, przypomnisz?

@Zagubiona-we-mgle jeśli jeszcze tu jesteś, to znaczy że nie jesteś pewna na 100% że nie chcesz tego dziecka, sam fakt zapisania się tu na forum, pytań itd świadczy o tym, że się mocno wahasz....ta miłość przyjdzie, jak dziecko zacznie się ruszać, jak je zobaczysz to Ona przyjdzie, ale podejmij decyzję najlepsza dla Ciebie.

18....chciałabym 😅
39 we wrzesniu koncze 🤐 pociesza mnie tylko fakt, że wyglądam na 10 mniej, ale z zewnątrz bo wewnątrz to czasem się czuje jak starą babcia 🫣🫣
Moja mama mnie urodziła w tym wieku, dasz radę! :D A jak jeszcze wyglądasz na 10 mniej to już w ogóle się nie liczy, młodzinka z Ciebie.

U mnie jeszcze dochodzi obawa o choroby, że będę musiała iść szybciej do szpitala, o to jak to będzie przy trzecim cc, o matko....czarnowidztwo mam po mamie...
mam dokładnie takie same rozkminy jak ty. Tylko że u mnie dzieci na okrągło w domu bo jesteśmy w ed. Czasem jest trudno ale jak widzę rozpromienienie syna po każdym egzaminie to nie zrezygnowałam bym z tego nigdy. Egzaminatorzy dają takiego powera do życia i nauki.

reklama
mam dokładnie takie same rozkminy jak ty. Tylko że u mnie dzieci na okrągło w domu bo jesteśmy w ed. Czasem jest trudno ale jak widzę rozpromienienie syna po każdym egzaminie to nie zrezygnowałam bym z tego nigdy. Egzaminatorzy dają takiego powera do życia i nauki.
Przyznam, że intryguje mnie idea ED. W Twojej ocenie jest to trudno przeprowadzić? Na ile to wymaga od Ciebie faktycznego dokształcania się?

Do góry