wenus018
Fanka BB :)
u mnie wg USG dziś 7tyg 1 dzień ale to nadal nieznany bo nie wiadomo kiedy była owuU mnie około 7+2, więc tak bezpiecznie na wizytę. Racja, my możemy liczyć a organizm co innego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie wg USG dziś 7tyg 1 dzień ale to nadal nieznany bo nie wiadomo kiedy była owuU mnie około 7+2, więc tak bezpiecznie na wizytę. Racja, my możemy liczyć a organizm co innego
Czy można brać jakieś leki chociaż by bez recepty na uspokojenie, wyciszenie?Witajcie w nowym dniu! Moja nerwica daje się we znaki. Z Dnia na dzień czuję się coraz bardziei słaba mam już lekkie napady paniki;( i praktycznie cały dzień taki stres w sobie że czuje że za chwilę eksploduje. ;-( jak staram się wyciszyć, uspokoić to działa to na 5 min i od nowa to samo;-( nie wiem co będzie dalej... Jadę dziś zapisać sie do psychologa ale nie wiem jak długo wytrzymam bez farmakologii;-( jestem przerażona.boje się o siebie i o dzieci ze zostawię ich samych sobie przez mój stan;-(((
Bardzo dobrze robisz, że idziesz do psychologa. Są leki, które można przyjmować w ciąży, na receptę i bez, więc dobry specjalista naprowadzi Cię na nie. Moja znajoma miała cały ogrom dolegliwości psychosomatycznych przed ciążą i mówiła, że zmieniła na czas ciąży leki, ale nazw nie znam. Mam też oczywiście nadzieję, że psycholog uspokoi Twoje obawy i pomoże wypracować mechanizm radzenia sobie z nimi.Witajcie w nowym dniu! Moja nerwica daje się we znaki. Z Dnia na dzień czuję się coraz bardziei słaba mam już lekkie napady paniki;( i praktycznie cały dzień taki stres w sobie że czuje że za chwilę eksploduje. ;-( jak staram się wyciszyć, uspokoić to działa to na 5 min i od nowa to samo;-( nie wiem co będzie dalej... Jadę dziś zapisać sie do psychologa ale nie wiem jak długo wytrzymam bez farmakologii;-( jestem przerażona.boje się o siebie i o dzieci ze zostawię ich samych sobie przez mój stan;-(((
Elegancko, ładnie idziesz do przodu Rozumiem, że na USG wszystko w porządku?u mnie wg USG dziś 7tyg 1 dzień ale to nadal nieznany bo nie wiadomo kiedy była owu
Witaj ja też 3 latke mam a dokładnie w listopadzie skończy , wynajem mamy do przyszłego roku w listopadzie i nie wiem co dalej i dlatego się też martwię . 1 ciążę wszystko książkowa , druga poronienie i teraz się okaże czy wszystko będzie dobrze .Dzień dobry
Termin na koniec marca, nie dam rady was nadrobić, ale przycupnę.
Już mam 3 latkę na pokładzie i trochę się boję. Dużo zawirowań w życiu, przeprowadzka, operacje córki - nawracająca torbiel szyi i aktualnie mamy ranę, która nie chce się zagoić. W maju skończyłam 30tke i życie mi daje popalić . Jeśli chodzi o ciążę, to na razie nie mam objawów po za lekkim kuciem w dole brzucha. Jest we mnie jakiś lęk, że coś pójdzie nie tak, przy pierwszej ciąży byłam większą optymistką.
Także ja się boję, ale mąż już chrzestnych szuka... xD
Jesteś w ciąży albo masz chorobę, która powoduje podniesienie poziomu tego hormony, np. nowotwór. Wynik wskazuje na 4-5 tydzień ciąży. Tyle.Boję się bardzo czy ktoś miał tak wysoką betę w przeddzień planowanej miesiączki?