reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
A który masz tydzień z om???

Trochę się martwię że takie niskie wartości mam 🙄
Cytując klasyków, każda beta startuje od zera ;) Mamy tutaj przekrój na ten moment ok. 2-3 tygodni różnicy między betami i ciążami, więc trzeba na spokojne - są dziewczyny już z kartami ciąży, są takie na 2 tygodnie przed tą rozrywką. Musimy cierpliwie czekać, dbać o siebie, to w końcu nasze bety też będą w kosmos!

Dodam że byłam w 5+0tydz na wizycie i na USG nie widać jeszcze w ogóle żadnego pęcherzyka ciążowego.
Ja byłam też na wizycie 5+0 ponieważ jestem po stracie itd i na USG było widać pęcherzyk który miał zaledwie 2 mm więc spokojnie .🙂 Kazdy organizm inny nie ma co się porównywać do innych 🙂

Ja przekalkulowałam wszystkie za i przeciw. I nie dam rady znieść długich 9 miesięcy a potem zajmować się dzieckiem, które by było nieszczęśliwe

Dziewczyny, najlepiej zrobić betę dwa razy dla przyrostu i poczekać z tym pierwszym usg do ok 7 tyg, wtedy będzie już raczej wszystko widac ładnie 😊

Dziewczyny, najlepiej zrobić betę dwa razy dla przyrostu i poczekać z tym pierwszym usg do ok 7 tyg, wtedy będzie już raczej wszystko widac ładnie 😊
Trudno wytrzymać te 2-3 tygodnie, pani! :D

Za tydzień wbijają do nas znajomi, żona jest pod koniec trzeciej ciąży. Chciałabym z nią pogadać o jej doświadczeniach, ale boję się, że się wsypię, a nikt poza małżem nie wie... :p

Trudno wytrzymać te 2-3 tygodnie, pani! :D

Za tydzień wbijają do nas znajomi, żona jest pod koniec trzeciej ciąży. Chciałabym z nią pogadać o jej doświadczeniach, ale boję się, że się wsypię, a nikt poza małżem nie wie... :p
Wieem, ale widzisz potem się idzie za wczesnie i tam pusto, to dopiero stres...ja czekam spokojnie do 23, jeszcze 10 dni 🥰

reklama
Do góry