reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
S

Swoja droga, bardzo trudno się z Tobą wymienia wiadomości. Obserwuje to już od dłuższego czasu. Wszystko traktujesz jak jakiś atak, a szukasz teoretycznie wsparcia. Ja piszę ogolenie, że “jeśli jakiś lekarz” w morzu całej wypowiedzi, a Ty od razu odpowiadasz “skąd pomysł że MÓJ lekarz” . Tak jak już nie raz ktoś tu napisał - nie wiadomo czego oczekujesz i jak ci pomóc.
Nie traktuje nic jako atak. Szanuję każde zdanie.

Jutro wizyta . Jestem przerażona znowu 🥺 nie mam żadnych ciążowych objawów 🤷🥺 nawet piersi mnie już nie bolą jak wcześniej
Dziewczyno, ciesz się! Moja pierwsza ciąża taka była, cała bezproblemowa, bezobjawowa, ideollo. O to nam przecież chodzi, na tym zależy :) teraz jak 2 tyg przeleżałam z nudnościami dzień w dzień to juz wybiłam sobie pomysł 3 dziecka z głowy. Jezu Xonvea to mój life changer - już po 1 dawce dziś miałam więcej dnia w super formie i sporadyczne epizody mdłości.

Dziewczyno, ciesz się! Moja pierwsza ciąża taka była, cała bezproblemowa, bezobjawowa, ideollo. O to nam przecież chodzi, na tym zależy :) teraz jak 2 tyg przeleżałam z nudnościami dzień w dzień to juz wybiłam sobie pomysł 3 dziecka z głowy. Jezu Xonvea to mój life changer - już po 1 dawce dziś miałam więcej dnia w super formie i sporadyczne epizody mdłości.
Talk wiem wiem powinnam się cieszyć ale jak mam 3 straty za sobą to wiesz 🤷 ciężko się cieszyć nie 🤷

A ja Wam dziewczyny polecam profil na Instagramie Fizjomommy, dziewczyna przekazuje tam mnóstwo wiedzy, od przyjaznej pielęgnacji noworodka, przez cały rozwój krok po kroku, aż po dobór butów dla dzieci włącznie z konkretnymi polecajkami. Ma troje dzieci co 2 lata, najmłodsze ma 2 miesiące i naprawdę jest tam mnóstwo fantastycznej wiedzy. Oprócz tego, że jest fizjoterapeutką, to jest też mamą i wie, że czasami trzeba odpuścić, a od 15 minut w leżaczku przed 3 miesiącem życia nic się nie stanie 😁 bo mama jest równie ważna i ciepły posiłek/kapiel. Ja korzystam z tego profilu od kilku lat.

reklama
Do góry