reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Oczywiście, że lekarze mają gdzieś czy jesteście ogolone. Oni mają gdzieś, że Wasze narządy nie wyglądają jak z podręcznika. 😅
Chodzenie na saunę nauczyło mnie mieć totalnie gdzieś, czy cycki zwisają, są małe, czy ktoś ma busz między nogami - a byłam tam może ze 20 razy. Myślę, że gin, którzy dziennie obejrzy 20 cipek, ma naprawdę gdzieś jak wygląda Wasza (no byle nie pachniała brzydko, no ale po to są wc żeby się umyć).

Serio, jak ktoś ma problem z nagościa to polecam saunę 😅 wszystko mija. A i potwierdzam - teraz jest moda na naturalny wygląd pach, bikini,nóg u kobiet i to nie tylko wśród młodych ale także kobiet po 30. Nawet nie tyle w saunie to na basenie jest całe mnóstwo dziewczyn nie depilujących się.

Dodając - mi to nie przeszkadza u innych, ale też się gole. Nogi i pachy na zero, a przed wizytą u gina jednak muszę być przystrzyżona (choć jak czasami trochę dłuższą to też nie rozpaczam). 😅

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny🤍 Wtrącę się z innym tematem niż nieogolone paszki🙃 Odebrałam dzisiaj wyniki badania moczu a tam wykryto ciałka ketonowe i krew🥴 Wizytę mam w poniedziałek, więc niedługo ale wolę Was podpytać bo macie już spore doświadczenie. Srać po gaciach, że to coś złego czy zdarza się w ciąży?

Hej dziewczyny🤍 Wtrącę się z innym tematem niż nieogolone paszki🙃 Odebrałam dzisiaj wyniki badania moczu a tam wykryto ciałka ketonowe i krew🥴 Wizytę mam w poniedziałek, więc niedługo ale wolę Was podpytać bo macie już spore doświadczenie. Srać po gaciach, że to coś złego czy zdarza się w ciąży?
W panikę nie wpadaj ale zastanów się nad cukrem na czczo (być może to cukrzyca) i ilością węglowodanów w diecie

W panikę nie wpadaj ale zastanów się nad cukrem na czczo (być może to cukrzyca) i ilością węglowodanów w diecie
Cukier badałam z tymi wszystkimi innymi badaniami z krwi zleconymi przez gin i wyszedł 82 więc raczej dobrze. Chyba muszę zacząć przykładać większą wagę do tego co jem bo ostatnio jest to zlepek randomowych rzeczy, na które mam ochotę-pożywne obiadki niestety nie są przeze mnie mile widziane😅 No nic, trzeba będzie się ciut przymusić do lepszego jedzonka. Dzięki!😘

Czytam Was, ale jakoś nie mam siły pisać. Po wczorajszej wizycie niezbyt dobrze. Ale więcej na prywatnym wątku jak będzie, bo za dużo znajomych przegląda to forum 🙈

reklama
Do góry