40milionowserc
Moderator
Mi przeszkadza. Ale każdy jest innyA mi to wisi, jak inna kobieta czuje się lepiej "naturalna" to na zdrowie Ja po prostu u siebie tego nienawidzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi przeszkadza. Ale każdy jest innyA mi to wisi, jak inna kobieta czuje się lepiej "naturalna" to na zdrowie Ja po prostu u siebie tego nienawidzę
W panikę nie wpadaj ale zastanów się nad cukrem na czczo (być może to cukrzyca) i ilością węglowodanów w diecieHej dziewczyny Wtrącę się z innym tematem niż nieogolone paszki Odebrałam dzisiaj wyniki badania moczu a tam wykryto ciałka ketonowe i krew Wizytę mam w poniedziałek, więc niedługo ale wolę Was podpytać bo macie już spore doświadczenie. Srać po gaciach, że to coś złego czy zdarza się w ciąży?
Cukier badałam z tymi wszystkimi innymi badaniami z krwi zleconymi przez gin i wyszedł 82 więc raczej dobrze. Chyba muszę zacząć przykładać większą wagę do tego co jem bo ostatnio jest to zlepek randomowych rzeczy, na które mam ochotę-pożywne obiadki niestety nie są przeze mnie mile widziane No nic, trzeba będzie się ciut przymusić do lepszego jedzonka. Dzięki!W panikę nie wpadaj ale zastanów się nad cukrem na czczo (być może to cukrzyca) i ilością węglowodanów w diecie
kiedy rusza wątek prywatny?Czytam Was, ale jakoś nie mam siły pisać. Po wczorajszej wizycie niezbyt dobrze. Ale więcej na prywatnym wątku jak będzie, bo za dużo znajomych przegląda to forum
Myślę, że tak@Anka2803 ma pisać do aniaslu w niedzielę. Ale w sumie można już by można? Chyba dziewczyny, które miały się zgłosić już to zrobiły? Jak myślicie?