reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Mało się odzywam ostatnio, bo niestety objawy mnie miażdżą i jakieś takie samopoczucie beznadziejne, ale jak utworzycie wątek prywatny to dodajcie mnie proszę 😊
Cieszę się, że w większości jest ok 👌🏻 ja na następną wizytę w 11 tyg idę 23 sierpnia 🙂 prenatalne mam 4.09. Trzymam za Was kciuki 😊
Współczuję takich objawów, może wreszcie miną🤔... Choć myślę, że jak mijają to też rośnie niepokój 🙈 trudno o spokój 🫤

Moje mieszkanie też ma 45m2, ale totalnie mnie to nie martwi 😊 przynajmniej będę zmuszona wyrzucić niepotrzebne graty
No właśnie, wyrzucić niepotrzebne graty, to przedsięwzięcie na razie mnie przerasta😱. Miałam kilka podejść, głównie vintedowe i książkowe porządki, kiedyś nawet fascynował mnie minimalizm🤩. Nadal jednak daleko do przestrzeni, którą bym chciała (to chyba tylko jakiś generalny remont by zrobił różnicę). W małym mieszkaniu z dzieckiem przestrzeń jest chyba średnio osiągalna. Ale może jestem wciąż zbyt dużym ---> 🐹 🫣😉

Ja nie osiągnęłam , zawsze uspokajam się po wizycie u lekarza i zamiast co 3 tyg ustawiam się narazie co 2 przynajmniej do końca trymestru , niby wszystko ok a dzisiaj na zakupach jestem i bardzo brzuch mnie boli i już człowiek się martwi , można być w ogóle spokojnym ?🫢 ja też po plamieniach miałam w szpitalu wpisana zagrożona ciąża , ale plamienia narazie ustały :)
Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Może częstsze wizyty też by mi pomogły :) W poniedziałek idę na prenatalne, oby szybko zleciało.

reklama
Też się zapisałam na wizytę na środę bo już nie mogę wytrzymać do 20 sierpnia... 🫣Niepokoję się czy wszystko jest w porządku bo też poza czasem pobolewającym biustem lub ciągnięciem w podbrzuszu nie mam żadnych objawów 🙄
Mi się dopiero teraz udało dostać do mojego ginekologa, wcześniej był na urlopie, a ja chciałam potwierdzić ciążę i czy jest dobrze ulokowana. Potem idę 29 sierpnia, a następna wizyta to podejrzewam, że dopiero prenatalne w drugiej połowie września 🫣 nie wiem jak wtedy wytrzymam

Do góry