reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2025

Który tydzień?
Ja jutro mam wizytę żeby podejrzeć, czy jest serduszko. Po tych ciężkich spotkaniach z lekarzami poprzednimi, którzy komentowali, że albo nic nie widać albo widać tylko ledwo ledwo zarodek i brak tętna czyli "Nie trzeba się nastawiać " w 6+0, jestem cała w nerwach. Aż się zastanawiam, jak to wpływa ma ciążę takie denerwowanie się 😔
Więc co nie znam się za bardzo😂aplikacja pokazuje 6+3, lekarz że zarodek bardzo malutki, dopiero startuje i wygląda na 5 tydzień. Wiem że nic nie wiem😃

reklama
Czy któraś w was miała taki pęcherzyk ciążowy ?
IMG_3107.jpeg

Czy wy też się dziś tak parszywie czujecie? Głowa mnie cały dzień boli i wyjątkowo ssie w żołądku, cały dzień coś muszę jeść, bo słabo mi się robi. I muszę siedzieć przy otwartym oknie, bo inaczej się gotuję. Pogoda czy uroki okresu 8+? :D
Ja od wczoraj myślałam ,że wracam psychicznie i fizycznie do siebie ,był przepiękny dzień gdzie zachciało mi się nawet zjeść coś innego jak np. zapiekankę a nie krakersy i wodę :) zjadłam nawet kabanosa i ser żółty . Miałam Przybylski że się bardzo cieszę z drugiego dzidizusia nawet się śmiałam bardzo szczerze !:D a dzisiaj od rana tego czego nie było wczoraj jest dzisiaj .. że swoją siłą , tylko śpię ,pije wodę jem krakersy i płacze ! :( nie dawno się obudziłam więc może wieczór będzie okey :)

Więc co nie znam się za bardzo😂aplikacja pokazuje 6+3, lekarz że zarodek bardzo malutki, dopiero startuje i wygląda na 5 tydzień. Wiem że nic nie wiem😃
To u mnie właśnie tak było. Usunęłam apke, bo mi pokazywała, że mój zarodek to powinien być dużo większy i panikowałam.
W pierwszej ciąży, która była nieplanowana, nie znałam się na niczym, usłyszałam, że jest pecherzyk i to przyjęłam nie myśląc, że mogę stracić czy coś. Tyle nerwów mi to zaoszczędziło. A teraz po latach starań i jednej straconej trzęsę się na każdy objaw.

Moja koleżanka krwawiła i lekarz jej powiedział że już po wszystkim bo zarodka w macicy nie ma. A pojechała do drugiego a on że normalnie serce bije i że ma zmienić lekarza. Takze ten 😳😒
No tak jak poroniłam to też pojechałam do innej lekarki potwierdzić a potem jeszcze w szpitalu także ja nie miałam szans , na 3 sprzętach . Ale warto zawsze zasięgnąć drugiej opini ale u sprawdzonego lekarza a nie w ciemno … dobrze że koleżanka potwierdziła … bynajmniej jeszcze w szpitalu sprawdzają

Ja tak samo, poprzednio poroniłam, dziś idąc na wizytę miałam łzy w oczach i się trzęsłam cała. I cały weekend się stresowałam i tylko myślałam o tym,
tragedia. Dziś już lepiej. Ale to będzie moje pierwsze dziecko więc pewnie do końca tak będzie🤣

reklama
Ja tak samo, poprzednio poroniłam, dziś idąc na wizytę miałam łzy w oczach i się trzęsłam cała. I cały weekend się stresowałam i tylko myślałam o tym,
tragedia. Dziś już lepiej. Ale to będzie moje pierwsze dziecko więc pewnie do końca tak będzie🤣
@Cucumber3
Nie wiem czemu ale biorę „odpowiedź” i często pisze osobne komenatrze😌

Do góry