reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2025

Dziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .

reklama
Dziwna sytuacja , pojechałam do innego szpitala zrobić usg , lekarz zbadał ale nie widział zarodka tylko sam pęcherzyk , gdzie mój lekarz w czwartek widział serduszko …. Chcieli mnie przyjąć ale zrezygnowałam i jadę chyba na oddział do mojego szpitala .
Może mieli słaby sprzęt? Ale i tak dziwne…

Odnośnie jedynaków - ja mam brata, ale nie mamy absolutnie żadnej więzi i tak szczerze mówiąc, obojętne mi czy jest czy nie ma go. Nie zawsze rodzeństwo sprawi, że dziecko-człowiek nie będzie kiedyś sam. 🤷

dawaj Kochana znać, trzymam kciuki, żeby wszystko okazało się dobrze

Wy tak piszecie o drugim dziecku itp, a wyobraźcie sobie, że ja mam w brzuszku 4 🤐 syn jeśli będzie wszystko ok i się urodzi w przyszłym roku to najstarszy będzie miał 11 lat, córka 9, córka 5. Teraz jestem z nimi prawie 2 tyg w domu bo mam urlop to mam ochotę czasem ich udusić, ale moja trochę i widzę jak wychodzimy na osiedle i oni się bawią, czy wspierają i pomagają sobie to jest fajne.

reklama
O jej😱. Ale oni stresują w tych szpitalach;-(( daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała. Trzymam kciuki.❤️

Do góry