Ja to samo. Stan psychiczny po czymś takim jest okropny. Potrzebowałam kilku miesięcy żeby w ogóle być na siłach znowu się staraćja przechodziłam 2 razy CP + usunięty jeden jajowód….
reklama
Deess.
Fanka BB :)
na każdym przeważnie jestA na usg nie macie napisanych wymiarów YS i GS? Ja to dopiero po czasie odkryłam, bo mój lekarz też małomówny.
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
nie. Właśnie nie zmierzyłA zmierzył pęcherzyk?
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
a jednak zmierzył nawet nie dopatrzałam. 9 cmnie. Właśnie nie zmierzył
Załączniki
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
1,65 cm na dole mam opisa jednak zmierzył nawet nie dopatrzałam. 9 cm
Monika13346
u mnie jeśli cokolwiek pisało to akurat ta kartka z wydrukiem tak się urwała że się nie doczytam nic .ale to nic co ma być to będzie następna wizyta wypada mi w 11 tyg mam nadzieję że wtedy więcej się dowiemA na usg nie macie napisanych wymiarów YS i GS? Ja to dopiero po czasie odkryłam, bo mój lekarz też małomówny.
Deess.
to prawda…Ja to samo. Stan psychiczny po czymś takim jest okropny. Potrzebowałam kilku miesięcy żeby w ogóle być na siłach znowu się starać
Mam nadzieję że teraz będzie wszystko dobrze i limit niepowodzeń już wyczerpałyśmyto prawda…
Karola0093
Zaangażowana w BB
Teraz moja kolej ... Jade na wizytę. Stresuje się strasznie dam znać wieczorem
reklama
Ja też po wizycie, nic nie pisałam, bo stan psychiczny okropny... Lekarz powiedział, że nadal jest sam pecherzyk, w sumie to chyba coś widzi w nim, ale żeby się nie nastawiać, bo nie ma czynności serca, nic nie zmierzył, nie wydrukował zdjęcia. Pod koniec wizyty wspomniał tylko, że kiepski sprzęt ma. Ja już szukałam w necie, jak się odbywa łyżeczkowanie
Poszłam prywatnie do gabinetu z porządnym sprzętem na usg wczesnej ciąży. I jest pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i malutkim zarodkiem... Bardzo fajna lekarka powiedziała, że trzeba poczekać tydzień i sprawdzić czy będzie tętno, ale wyglada dobrze i po prostu jest różnica wieku z OM i z wymiarów. 15 min trwało usg, wszystko dokładnie sprawdzone, mnóstwo zdjęć.
Ile to wszystko nerwów kosztuje to szkoda gadać. Osiwieje przez to czekanie.
A lekarz z mesicover i ich sprzęt. .. brak słów.
Poszłam prywatnie do gabinetu z porządnym sprzętem na usg wczesnej ciąży. I jest pecherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i malutkim zarodkiem... Bardzo fajna lekarka powiedziała, że trzeba poczekać tydzień i sprawdzić czy będzie tętno, ale wyglada dobrze i po prostu jest różnica wieku z OM i z wymiarów. 15 min trwało usg, wszystko dokładnie sprawdzone, mnóstwo zdjęć.
Ile to wszystko nerwów kosztuje to szkoda gadać. Osiwieje przez to czekanie.
A lekarz z mesicover i ich sprzęt. .. brak słów.