reklama
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
Wy się męczycie z zaparciami a ja. Odwrotnie. Śmieje się z mojego M bo zaczyna. Odczuwać niektóre objawy Ciążowe . Zachcianki I najgorsze. … mnie ruszają Zapachy i mi się podnosi a on nie wytrzymuje i ma zwroty Śmieją się z niego że w ciąży jest … Nie wiedzą że ja jestem Trzymajcie Kciuki właśnie jadę do lekarza
Monika13346
Fanka BB :)
Monika13346
A i powiedział że na kolejnej wizycie założymy kartę ciąży i dał skierowanie na badania
laurelle
U mnie też trzylatekHej jestem tutaj nowa ,jeśli będzie taka możliwość chętnie dołączę do grupy prywatnej Ja mam termin na 10 marca, to moja druga ciąża na pokładzie trzylatek Wojtek
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
Też jestem po wizycie jest pęcherzyk. Ale pusty za 2 tyg kontrola i się dowiem coś więcej Chyba że … no właśnie. Nie będę tego pisać.
Kwiat róży
Zaciekawiona BB
też to usłyszałam i też mam badania do zrobieniaA i powiedział że na kolejnej wizycie założymy kartę ciąży i dał skierowanie na badania
Ankosik
A zmierzył pęcherzyk?Też jestem po wizycie jest pęcherzyk. Ale pusty za 2 tyg kontrola i się dowiem coś więcej Chyba że … no właśnie. Nie będę tego pisać.
reklama