Mam wizytę na 5.08 dopiero. Nie wiem czy umawiać się asap czy czekać na samoistne poronienie. Nie mam żadnych plamien. Z jednej strony wolałabym uniknąć szpitala, a z drugiej to ostatnie zabiegi robilam u swojego lekarza w dniu jego pracy w szpitalu, a on jest bardzo delikatny.Masz wizytę umówioną? Może to tylko "rozpęd" ciąży, spróbuj w poniedziałek znowu zrobić betę.
reklama
Doktur_M
Moderator
Pewnie za chwilę wypowiedzą się bardziej obeznane w temacie, ale ja bym poczekała (jeśli to możliwe) do poniedziałkowej bety. Ona może trochę rozjaśnić.Mam wizytę na 5.08 dopiero. Nie wiem czy umawiać się asap czy czekać na samoistne poronienie. Nie mam żadnych plamien. Z jednej strony wolałabym uniknąć szpitala, a z drugiej to ostatnie zabiegi robilam u swojego lekarza w dniu jego pracy w szpitalu, a on jest bardzo delikatny.
Doktur_M
Moderator
Mi pokazuje dziewczynkę, ale ani sąsiadce ani psiapsi się nie sprawdził, więc liczę, że mój też się pomylił...
Mi kalkulator pokazuje termin 27marca. Wizyta umówiona. 14sierpnia. Nie wiem jak ja przeżyje do tego czasu.U mnie beta rośnie, kalkulator pokazuje termin 28 marca. Oby tym razem było dobrze..
Trzymam kciuki za 28 marca, to moje urodzinyU mnie beta rośnie, kalkulator pokazuje termin 28 marca. Oby tym razem było dobrze..
Madziolinap
Zaangażowana w BB
haha ja przy synu jadłam słodkie mega, paczki najbardziej, a przy dziewczynach tylko wytrawne także ten..Najchętniej żarłabym słone, kiszone albo dobrze doprawione ziołami. Do słodkiego mnie zupełnie nie ciągnie, leżą trzy czekolady na kredensie, a mi nawet przez myśl nie przejdzie, żeby je zjeść. Ciast i ciasteczek na własnych imieninach nie jadłam poza galaretką z owocami Stary zaciesza (tak, już teraz), że będziemy mieli syna w takim razie i ochoczo oferuje, że się poświęci i zje te czekolady. Powiedziałam mu o badaniach, które już teraz dadzą odpowiedź, wspomniałam o ich cenie, to już jednak poczeka te parę miesięcy na opinię z USG
reklama
Zuzkacz
Fanka BB :)
No troszkę trąca fabryczną... Daj znać jak betaDziewczyny a co powiecie na taką kreskę wyszła w ciągu 5 minut ale nie z porannego moczu robiłam godzinę temu.
Mi trochę wygląda jak kreska fabryczna czekam na wyniki bety będą dopiero po 17