Ooo to super masz położnaJa zadzwoniłam do położnej bo chciałam żeby ta konkretna do nas przychodziła po porodzie. I zapytałam jak to teraz wykłada wszystko i kiedy mam dać jej znać jak urodzę czy jak będę już w domu. A położna zapytała czy nie chce się z nią wcześniej spotkać poznać się i porozmawiać
reklama
Lake882
Fanka BB :)
Po pierwszym spotkaniu jestem bardzo zadowolona. Młoda, otwarta i zadowolona ze swojej pracy.Ooo to super masz położna
Jakie lampeczki? Mozecie coś do polecenia?A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńkomacie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?
Tyna_88
Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńkomacie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku
Oo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasieCiekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku
Ja zamowiłam z grawerowe.pl. też nie najtańsze, ale urzekły mnie. Ja mam tęOo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasie
Załączniki
Lake882
Ooo koniecznie daj znać jak wyjdziesz !! A jak się masz? co lekarze mówią?Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
Ja już właśnie torby ostatnio spakowałam i mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam
reklama