Ależ świetny wynalazek, przyznam szczerze że pierwszy raz widzę.A co do lampek ja mam w sypialni taka świecąca kostkę która robi jako szafka nocna. Coś takiego tylko w opcji do wewnątrz domu.
reklama
Faktycznie urokliwe są te lampki z imieniem. To powiem Ci że nie są takie drogie za tą samą cenę dziś oglądałam takie zwykłe w postaci zwierzątka z trzema opcjami mocy światła.Ja zamowiłam z grawerowe.pl. też nie najtańsze, ale urzekły mnie. Ja mam tę
A one są do kontaktu tak ?
Nie. Na baterieFaktycznie urokliwe są te lampki z imieniem. To powiem Ci że nie są takie drogie za tą samą cenę dziś oglądałam takie zwykłe w postaci zwierzątka z trzema opcjami mocy światła.
A one są do kontaktu tak ?
Tyna_88
Fanka BB :)
Miałam dzisiaj badania, USG i ginekologiczne. Łożysko stabilnie, dziecko 2,45kg, przepływy ok, szyjka miękka, ale zamknięta. Jutro wychodzę, będzie 35+1Ooo koniecznie daj znać jak wyjdziesz !! A jak się masz? co lekarze mówią?
Ja już właśnie torby ostatnio spakowałam i mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam
A ona jest na ruch czy na włącznik?Ja zamowiłam z grawerowe.pl. też nie najtańsze, ale urzekły mnie. Ja mam tę
Ma opcje regulacji mocy?
Włącznik i z tego co wyczytałam jednostajne natężenie posiada. Ale jeszcze tego nie sprawdzałam. Czekam na przesyłkęA ona jest na ruch czy na włącznik?
Ma opcje regulacji mocy?
Lake882
Fanka BB :)
Ja jestem mega zadowolona. To jest taka jakby mleczna plexi i światło mam takiej ciemnej barwy oczywiście żarówka tutaj też dużo daje.Ależ świetny wynalazek, przyznam szczerze że pierwszy raz widzę.
Tak ja właśnie ostatnio je kupiłam, bo promocja była fajnaDziewczyny jak się te pampersy nazywały z Rossmana ? Bambiboo??
reklama