reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Ja zadzwoniłam do położnej bo chciałam żeby ta konkretna do nas przychodziła po porodzie. I zapytałam jak to teraz wykłada wszystko i kiedy mam dać jej znać jak urodzę czy jak będę już w domu. A położna zapytała czy nie chce się z nią wcześniej spotkać poznać się i porozmawiać 🙂
Ooo to super masz położna 😊

reklama
A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńko😊macie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?

A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńko😊macie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?
Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję 🤔 chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku :)

Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję 🤔 chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku :)
Oo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasie 😊

Oo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasie 😊
Ja zamowiłam z grawerowe.pl. też nie najtańsze, ale urzekły mnie. Ja mam tę

Załączniki

• Screenshot_2023-01-30-17-43-35-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-01-30-17-43-35-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    312,8 KB · Wyświetleń: 90
Ooo koniecznie daj znać jak wyjdziesz !! A jak się masz? co lekarze mówią?
Ja już właśnie torby ostatnio spakowałam i mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam 🙂

reklama
A co do lampek ja mam w sypialni taka świecąca kostkę która robi jako szafka nocna. Coś takiego tylko w opcji do wewnątrz domu.

Załączniki

• IMG_20230130_213555.jpg
    IMG_20230130_213555.jpg
    334,7 KB · Wyświetleń: 64
Do góry