reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

Ja zadzwoniłam do położnej bo chciałam żeby ta konkretna do nas przychodziła po porodzie. I zapytałam jak to teraz wykłada wszystko i kiedy mam dać jej znać jak urodzę czy jak będę już w domu. A położna zapytała czy nie chce się z nią wcześniej spotkać poznać się i porozmawiać 🙂
Ooo to super masz położna 😊

reklama
A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńko😊macie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?

A jakoś tak dzis ponuro...śnieg u nas sypie...już jest bielusieńko😊macie już jakieś lampeczki do pokoju maluszków?
Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję 🤔 chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku :)

Ciekawe pytanie... W sumie nie mam pomysłu... Poprzednio miałam cotton ballsy przy łóżeczku, poniżej poziomu materacyka. Ale tym razem kupiliśmy dostawkę, więc ich tam nie przymocuję 🤔 chyba postawię obok łóżka jakąś zwykłą lampkę nocną i w razie zbyt jasnego światła zarzucę na nią tetrę. I tak mam częściowo prowizorkę przez to leżenie w szpitalu.
W tym tygodniu powinnam wyjść, więc chociaż torbę do porodu powinnam doprowadzić do porządku :)
Oo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasie 😊

Oo te kule mogą być fajne bo nie dają mocnego światła..dziś oglądałam w Mrówce takie lampeczki do pokoju dziecego typu świnki, misie itp ale dość drogie więc narazie to odłożyłam w czasie 😊
Ja zamowiłam z grawerowe.pl. też nie najtańsze, ale urzekły mnie. Ja mam tę

Załączniki

• Screenshot_2023-01-30-17-43-35-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-01-30-17-43-35-57_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    312,8 KB · Wyświetleń: 88
Ooo koniecznie daj znać jak wyjdziesz !! A jak się masz? co lekarze mówią?
Ja już właśnie torby ostatnio spakowałam i mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam 🙂

reklama
A co do lampek ja mam w sypialni taka świecąca kostkę która robi jako szafka nocna. Coś takiego tylko w opcji do wewnątrz domu.

Załączniki

• IMG_20230130_213555.jpg
    IMG_20230130_213555.jpg
    334,7 KB · Wyświetleń: 62
Do góry