reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Też kupiłam dziś 2 opakowania roz. 1 Bambiboo i jedno Huggies, zobaczymy które nam się lepiej sprawdzą ;)

reklama
Dziewczyny jak kupowaliscie kokon to sam czy ten zestaw 5- elementowy?
Chodzi mi o to czy ta kołderka i poduszka może być wykorzystana do gondoli ? Czy to wymiarowo pasuje ?

A ile pieluszek tetrowych kupowałyscie ? Z tego co pamiętam to chyba sporo ich było potrzebne...a staniki do karmienia macie coś do polecenia??

Dziewczyny jak kupowaliscie kokon to sam czy ten zestaw 5- elementowy?
Chodzi mi o to czy ta kołderka i poduszka może być wykorzystana do gondoli ? Czy to wymiarowo pasuje ?

Ja nie kupowałam kokonu, ani żadnej pościeli do łóżeczka.

A ile pieluszek tetrowych kupowałyscie ? Z tego co pamiętam to chyba sporo ich było potrzebne...a staniki do karmienia macie coś do polecenia??
Pieluszek tetrowych mamy ok. 25 sztuk. Do karmienia zamówiłam sobie staniki z H&M z polecenia koleżanki, dwupak kosztuje chyba 129 zł, ja kupiłam taniej na wyprzedaży. Generalnie są bez fiszbin i usztywnien, mają tylko takie wyciągane wkładki. Są suuuper wygodne w noszeniu, już w nich śmigam, bo klasyczne staniki mnie już mocno uwierają 🤣🤣

Pościeli do łóżeczka nie ? Śpiworek w takim razie ??
A jakieś znalazłyscie gdzieś taniej aspiratorki do noska ? Macie jakieś stronki gdzie są rzeczy w miarę dobrej cenie ?

.
Pościeli do łóżeczka nie ? Śpiworek w takim razie ??
A jakieś znalazłyscie gdzieś taniej aspiratorki do noska ? Macie jakieś stronki gdzie są rzeczy w miarę dobrej cenie ?
Ja planuje najpierw spanie w rozku. Podobno około Miesiąca dziecko może spać w rozku. Później planuje kupić to

A później ten śpiworek

Planuje ale jeszcze nie kupuje. Nie wiem jak to będzie. My rozpakowujemy się niedługo (mam nadzieję że najwcześniej 11.02) wiec pytanie ile będzie w szpitalu itp.
Jeśli Wy rodzicie w marcu, np pod koniec tez na pewno pogoda będzie inna i może od razu śpiworek na ramiączka....
Ja mam taki plan jak wyżej a co z tego wyjdzie to się okaże...

reklama
.

Ja planuje najpierw spanie w rozku. Podobno około Miesiąca dziecko może spać w rozku. Później planuje kupić to

A później ten śpiworek

Planuje ale jeszcze nie kupuje. Nie wiem jak to będzie. My rozpakowujemy się niedługo (mam nadzieję że najwcześniej 11.02) wiec pytanie ile będzie w szpitalu itp.
Jeśli Wy rodzicie w marcu, np pod koniec tez na pewno pogoda będzie inna i może od razu śpiworek na ramiączka....
Ja mam taki plan jak wyżej a co z tego wyjdzie to się okaże...
Pati to Ty już za chwilę!!! Będziesz miała cesarkę ?? Daj znać koniecznie co i jak 😊

Do góry