reklama
W RossmanieA gdzie taka promocja na te pieluszki jest?
Dziewczyny jak kupowaliscie kokon to sam czy ten zestaw 5- elementowy?
Chodzi mi o to czy ta kołderka i poduszka może być wykorzystana do gondoli ? Czy to wymiarowo pasuje ?
Ja nie kupowałam kokonu, ani żadnej pościeli do łóżeczka.
Pieluszek tetrowych mamy ok. 25 sztuk. Do karmienia zamówiłam sobie staniki z H&M z polecenia koleżanki, dwupak kosztuje chyba 129 zł, ja kupiłam taniej na wyprzedaży. Generalnie są bez fiszbin i usztywnien, mają tylko takie wyciągane wkładki. Są suuuper wygodne w noszeniu, już w nich śmigam, bo klasyczne staniki mnie już mocno uwierająA ile pieluszek tetrowych kupowałyscie ? Z tego co pamiętam to chyba sporo ich było potrzebne...a staniki do karmienia macie coś do polecenia??
.
A później ten śpiworek
Planuje ale jeszcze nie kupuje. Nie wiem jak to będzie. My rozpakowujemy się niedługo (mam nadzieję że najwcześniej 11.02) wiec pytanie ile będzie w szpitalu itp.
Jeśli Wy rodzicie w marcu, np pod koniec tez na pewno pogoda będzie inna i może od razu śpiworek na ramiączka....
Ja mam taki plan jak wyżej a co z tego wyjdzie to się okaże...
Ja planuje najpierw spanie w rozku. Podobno około Miesiąca dziecko może spać w rozku. Później planuje kupić toPościeli do łóżeczka nie ? Śpiworek w takim razie ??
A jakieś znalazłyscie gdzieś taniej aspiratorki do noska ? Macie jakieś stronki gdzie są rzeczy w miarę dobrej cenie ?
Bubaland - dbamy o sen Twojego dziecka
Oferujemy pościele, śpiworki do spania, kokony i rożki niemowlęce a także kocyki i kompletne wysposażenie wózka dla dzieci. Produkujemy 100% w Polsce. Materiały Minky i bawełna. Dbamy o smaczny sen Twojego niemowlaka
bubaland.pl
A później ten śpiworek
Oddychający całoroczny śpiworek do spania dla noworodków
Oddychający całoroczny śpiworek do spania dla noworodków | Do spania i leżenia \ Śpiworki dla dzieci |
ecodziecko.pl
Planuje ale jeszcze nie kupuje. Nie wiem jak to będzie. My rozpakowujemy się niedługo (mam nadzieję że najwcześniej 11.02) wiec pytanie ile będzie w szpitalu itp.
Jeśli Wy rodzicie w marcu, np pod koniec tez na pewno pogoda będzie inna i może od razu śpiworek na ramiączka....
reklama
Pati to Ty już za chwilę!!! Będziesz miała cesarkę ?? Daj znać koniecznie co i jak.
Ja planuje najpierw spanie w rozku. Podobno około Miesiąca dziecko może spać w rozku. Później planuje kupić to
Bubaland - dbamy o sen Twojego dziecka
Oferujemy pościele, śpiworki do spania, kokony i rożki niemowlęce a także kocyki i kompletne wysposażenie wózka dla dzieci. Produkujemy 100% w Polsce. Materiały Minky i bawełna. Dbamy o smaczny sen Twojego niemowlakabubaland.pl
A później ten śpiworek
Oddychający całoroczny śpiworek do spania dla noworodków
Oddychający całoroczny śpiworek do spania dla noworodków | Do spania i leżenia \ Śpiworki dla dzieci |ecodziecko.pl