reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Zgadza się.
Natomiast nie wiem co to ma wspólnego z doborem osób do grupy prywatnej ;)

No nic. Wasza decyzja ;)
Kasiu były 2 warunki przyjęcia do grupy. Obecność prawie od początku oraz duża aktywność. Jest to do sprawdzenia przy naszych profilach. Mogło się zdarzyć, że ktoś niechcący został pominięty i jest to naprawiane teraz. Natomiast w momencie gdy dołączyłaś 25 lipca, to temat grupy prywatnej był już dawno omawiany i lista powoli się tworzyła z osób, z którymi mocno się poznałyśmy. Nie bierz tego do siebie.

reklama
Kasiu były 2 warunki przyjęcia do grupy. Obecność prawie od początku oraz duża aktywność. Jest to do sprawdzenia przy naszych profilach. Mogło się zdarzyć, że ktoś niechcący został pominięty i jest to naprawiane teraz. Natomiast w momencie gdy dołączyłaś 25 lipca, to temat grupy prywatnej był już dawno omawiany i lista powoli się tworzyła z osób, z którymi mocno się poznałyśmy. Nie bierz tego do siebie.
W momencie kiedy schatzi zadeklarowała się do utworzenia wątku byłam już na forum, aktywna na tyle na ile pozwalał mi czas :)

Wydawało mi się że forum ma na celu łączyć ludzi i wspierać w czasie ciąży a teraz wygląda to troszke inaczej 💔

Tak czy inaczej życzę wszystkim dużo zdrówka i ściskam mocno 🥹

W momencie kiedy schatzi zadeklarowała się do utworzenia wątku byłam już na forum, aktywna na tyle na ile pozwalał mi czas :)

Wydawało mi się że forum ma na celu łączyć ludzi i wspierać w czasie ciąży a teraz wygląda to troszke inaczej 💔

Ja tak samo i nie rozumiem decyzji, a tworzenie wielu wątków wewnętrznych wydaje mi się co najmniej dziwne. Spoko wszędzie teraz można spotkać się z wykluczeniem, więc w zasadzie nie powinnam się dziwić.

Pytanie do bardziej doświadczonych mam, upłynął mi 10 tydz, czy to wpływanie na badania ? Jutro dopiero idę na toksoplazmozę i we, hcv

Wiem, że styczniowe mamy aktualizowały listę, moderator dodaje do grupy te aktywne dziewczyny, tak aby nie było wykluczenia i usuwa te co się wykruszają, szkoda trochę 🙁

Pytanie do bardziej doświadczonych mam, upłynął mi 10 tydz, czy to wpływanie na badania ? Jutro dopiero idę na toksoplazmozę i we, hcv
Aż takiego doświadczenie nie mam, ale jak robiłam toksoplazmozę, hcv, jeszcze różyczkę itp. to jak pytałam w laboratorium do kiedy mam czas, to Pani poinformowała mnie, że nie ma znaczenie, mają być po prostu zrobione no takie są wymogi, ale określonego czasu nie ma

owszem grupa była wtedy tworzona, ale z forumowiczek, które miały najdłuższy staż np. miesięczny czy dwumiesięczny. Niektóre z was zadeklarowały przystąpienie do wątku zamkniętego w swoim drugim czy trzecim poście na tej grupie. Tu nie chodzi o wykluczenie. To trochę jak ze znajomościami w realu. Mamy bliższych i dalszych znajomych, z którymi dzielimy się różnymi rzeczami i to jest Ok.

Dobra to teraz mi powiedzcie tak,jak robiłam z córką, krzywą cukrową to miałam normy do 140 po 1h jak i po 2h. A teraz norma do 180.
Jeszcze raz sprawdziłam, na tym co dostałam z Diagnostyki po 1h norma 180, a
Dobra to teraz mi powiedzcie tak,jak robiłam z córką, krzywą cukrową to miałam normy do 140 po 1h jak i po 2h. A teraz norma do 180.
Jeszcze raz sprawdziłam, mam z Diagnostyki normę podaną po 1h do 180, a obciążenie glukoza 75g robilam

reklama
Wiem, że styczniowe mamy aktualizowały listę, moderator dodaje do grupy te aktywne dziewczyny, tak aby nie było wykluczenia i usuwa te co się wykruszają, szkoda trochę 🙁
Dokładnie też tak było na innym wątku w którym byłam. Tutaj sama dołączyłam późno bo się późno dowiedziałam.
Szkoda tylko że gdy my zaczęłyśmy rozmyślać czy u wszystkich dziewczyn wszystko ok bo nagle zniknęły nie napisały że spadają do zamkniętego wątku.

Do góry