reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2023

Nie rozumiem czemu ukrywalyscie, że jest wątek prywatny. Taka była Wasza decyzja, wstydzilyscie się jej? bo jakoś nikt dziewczynom nie odpowiadał, czy jest watek prywatny. Ja sie serio wkurzylam, wcale nie jest to ok. Musze ochlonac i robie sobie na razie przerwe od forum 😞
Też mi przykro, szczególnie że pojawił się ktoś, kto był nieuczciwy - pamiętam co pisała "natalia", ale to nie znaczy, że inne dziewczyny są takie same, trochę to nieuczciwe, tym więcej, że sporo osób jest bardzo aktywnych piszą codziennie otwierają się, a na innych wątkach nie zamyka się im drzwi przed nosem i daje szansę na dołączenie jeszcze 🙁 przykro mi, to pisać bo to chyba najbardziej krytyczny post jaki napisałam, ale to trochę smutne

reklama
Dobra dziewczyny ,macie żal i ok. Ale kto pamięta Mysze/Natalie ? Stąd taka decyzja. Po akcji z Myszą dodało się nagle chyba 5nowych osób .nagle. Co miałyśmy myśleć. Dużo z Was dołączyło później akurat po krzywej akcji z Natalią.
Dokładnie. Ja chciałam zupełnie zrezygnować z forum. Zostałam tylko dlatego, że wiedziałam, że powstanie forum prywatne. Niestety jedna dziewczyna tutaj wprowadzała tak okropna atmosferę, i jakoś straciłam zaufanie do forum otwartego. Zależy mi, żeby się wspierać z grupką dziewczyn , którym ufam.

WZW B, różyczka, warto sobie zbadać cytomegalie czy masz przeciwciała, kiła, HIV, dobrze jest znać grupę krwi
Tylko jeszcze dodam, że ja robiłam w laboratorium alab te badania pakiet kobieta w ciąży kosztował koło 540 zł, ale zrobiono wszystko tak jak pisze @Anne1991 jeszcze cała morfologia z żelazem i glukozą oraz mocz był w pakiecie jeszcze

Ja nie wiem o co chodzi z ta krzywa akcja bo mnie jeszcze nie było. Forum prywatne ma sens bo potem z doświadczenia wiem, ze dziewczyny wymieniają się swoimi prywatnymi problemami a na wątku prywatnym już osoba z zewnątrz, nie znajdzie nic nawet w wyszukiwarce i to jest ok.

Może i dobrze, ze nie trafiliśmy do tak „zamkniętego” grona, skoro dziewczyny ledwo nasikaly na test i już utworzyły swoje forum to zazwyczaj takie mamuśki są niezle zeschizowane i na sile wymyślają dolegliwości, napędzając strach tylko u innych. Taka atmosfera tez nie jest zdrowa.
Szczerze…dla mnie wlasnie po to powstala prywatna grupa. Ja wiem, ze temat grupy prywatnej budzi kontrowersje (sama jestem “stara” i nie jestem na niej, przynajmniej jeszcze nie…?), ale taka odpowiedz tez jest przykra. I nie na miejscu, bo jednak nikt nikogo nie obraził, a teraz pojawia się epitet “zeschizowane” czy że wymyślaja dolegliwości na siłę…to nie jest okej.
Bo takie były nasze poczatki i nie oszukujmy się - u większości okazały się zasadne. Więc to boli również i jest niesmaczne.

Powiem Wam z punktu widzenia wlasnie kogos, kto byl tutaj w sumie od poczatku - jak dla mnie dziewczyny z watku prywatnego maja racje, pojawilo sie wiele dziewczyn wlasciwie w tym samym momencie, zaraz po Natalii-trollu. Więc ja się nie dziwię…

Dokładnie. Ja chciałam zupełnie zrezygnować z forum. Zostałam tylko dlatego, że wiedziałam, że powstanie forum prywatne.
Jestem w wątku marcowych mam od dziś, ale z wypowiedzi koleżanek wyżej wynika, że one brały aktywny udział w forum od początku, a z opcji dołączenia do wątku prywatnego nie mogły skorzystać, bo nawet ich nie poinformowano że takowy powstał. To nie jest fair w stosunku do nich.
Zależy mi, żeby się wspierać z grupką dziewczyn , którym ufam.
No cóż, myślę że każdej dziewczynie obecnej na tym forum z powodu ciąży, pierwszej, drugiej, może z komplikacjami (nie mówię o trollach internetowych) zależy na wsparciu. Po to są takie fora. Ale mówieniu tu o wsparciu grupki dziewczyn którym ufasz wyklucza resztę osób, które nie dostały w ogóle okazji żeby móc sie z Tobą podzielić swoją historią, bo byly juz "naznaczone" strachem przed myszą/natalią i nie dostały sie do prywatnego wątku, bo dołączyły do wątku ogólnego po tym jak na forum wkroczyła "groźna mysz". Trole w internecie wystarczy ignorować, a im się znudzi, a teorie spiskowe na ich temat tylko je karmią. Bo to jest internet, tu każdy jest anonimowy i może pisać co chce, ale bez przesady.

Szczerze…dla mnie wlasnie po to powstala prywatna grupa. Ja wiem, ze temat grupy prywatnej budzi kontrowersje (sama jestem “stara” i nie jestem na niej, przynajmniej jeszcze nie…?), ale taka odpowiedz tez jest przykra. I nie na miejscu, bo jednak nikt nikogo nie obraził, a teraz pojawia się epitet “zeschizowane” czy że wymyślaja dolegliwości na siłę…to nie jest okej.
Bo takie były nasze poczatki i nie oszukujmy się - u większości okazały się zasadne. Więc to boli również i jest niesmaczne.

Powiem Wam z punktu widzenia wlasnie kogos, kto byl tutaj w sumie od poczatku - jak dla mnie dziewczyny z watku prywatnego maja racje, pojawilo sie wiele dziewczyn wlasciwie w tym samym momencie, zaraz po Natalii-trollu. Więc ja się nie dziwię…
Dobra, ja bylam od początku, dolegliwosci mam nadal prawdziwe i pominelam watek prywatny, aleee cooo trolll? Kto, gdzie kiedy? Gadajcie. Ja jakas nieprzytomna

reklama
Ja nie wiem o co chodzi z ta krzywa akcja bo mnie jeszcze nie było. Forum prywatne ma sens bo potem z doświadczenia wiem, ze dziewczyny wymieniają się swoimi prywatnymi problemami a na wątku prywatnym już osoba z zewnątrz, nie znajdzie nic nawet w wyszukiwarce i to jest ok.

Może i dobrze, ze nie trafiliśmy do tak „zamkniętego” grona, skoro dziewczyny ledwo nasikaly na test i już utworzyły swoje forum to zazwyczaj takie mamuśki są niezle zeschizowane i na sile wymyślają dolegliwości, napędzając strach tylko u innych. Taka atmosfera tez nie jest zdrowa.
Trochę śmiesznie to zabrzmiało,żaden post mnie do tej pory tak nie rozbawił. (Nasikalam na test 2miesiace temu a Ty?

Co do Myszy to ja to zaczęłam mówić i chodziło mi o osoby które nagle się dodały po jej rozgryzieniu. Nie mówię o wcześniejszych osobach.

Do góry