reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

W sumie też Wam powiem, że ten tydzień mnie dobił jak żaden inny…pierwszy tydzień w pracy po 👑, wzięłam trochę nadgodzin, żeby nadrobić chorobowe i nie mam już siły…jakby na równe 10 tygodni mnie dopadło wszystko na raz. Ból pleców, okropne zmęczenie, pobudki bez powodu o 4, 6:30, 7:15…a potem nie mogę wstać, czuję się okropnie zmęczona i bez siły. Drażliwa też…z jednej strony uspokoiłam się trochę i już nie szukam żadnych „złych” objawów ani nie mam czarnych myśli, które dręczą non stop i to jest dobre, ale dalej czasami się martwię, co prenatalne pokażą.

reklama
Mamy jutro z mężem rocznicę ślubu i z tej okazji postanowiliśmy podzielić się z rodziną wieścią o ciąży. Zamówiłam opłatek na tort z bocianem i napisem: "Już do Was lecę. Zobaczymy się w marcu". (Podpatrzyłam pomysł tutaj na grupie). Strasznie jestem ciekawa czy rodzinka i znajomi będą zaskoczeni 😉 Mamy już parkę dzieciaczków i zawsze wszyscy dookoła nas mówili, że już wszyscy są w rodzinie 😂 A tu będzie taka niespodzianka 😜

Chciałabym jeszcze raz powrócić do testów nipty 😆
Z której strony internetowej korzystałyście żeby zamówić badanie. Jest tego całkiem sporo i nie wiem do końca czym to się od siebie różni 🤦🏼‍♀️

Dziewczyny czy któraś z was odstawiła już duphaston ?
Ja jak byłam na wizycie 9+3 ( we wtorek )
To kazała mi dokończyć opakowanie i odstawić, bo nie ma potrzeby, żebym to brała...
Wydaje mi się trochę za szybko :( za dwa dni mi się kończy opakowanie, ale myślę czy nie brać jeszcze chociaż po połowie tabletki przez caly przyszły tydzień ( teraz biorę po 1 )
Mam covida i jak teraz odstawie i coś się wydarzy to będą robić problem żebym podeszła na pogotowie ) chorobowe covidowe mam do 21.08
Wczoraj na pogotowiu mówili, że mam podejsc dzis po wyniki, a dzisiaj dzwonili, żeby jednak ktoś z rodziny podszedł, żeby nie narażać innych ...

Hej. Ja rano zwrcalam. W sumie pustym zoladkiem. Noc byla koszmarna. Myslalam, ze wytne sobie sama ten durny żołądek 😞 z ranka wzięłam euthyrox. Popilam woda, poslam nastawić zmywarke. I niestety wsytko zwróciłam. Teraz czuje sie dalej zle. Wi m, ze to minie za kilka tygodni, ale musialam sie wyzalic. Nie wiem czy ryzykowac i jedc dzisi obiad czy nie🙈 milej niedzieli.

Moje dzieci nie ogarniają, ze jestem w ciazy. Ja im tlimacze, że w brzuszku mieszka malenki dzidziuś, ale nie kminia tego 😂

Mój maz liczy na córkę 🙈

reklama
Hej. Ja rano zwrcalam. W sumie pustym zoladkiem. Noc byla koszmarna. Myslalam, ze wytne sobie sama ten durny żołądek 😞 z ranka wzięłam euthyrox. Popilam woda, poslam nastawić zmywarke. I niestety wsytko zwróciłam. Teraz czuje sie dalej zle. Wi m, ze to minie za kilka tygodni, ale musialam sie wyzalic. Nie wiem czy ryzykowac i jedc dzisi obiad czy nie🙈 milej niedzieli.

Moje dzieci nie ogarniają, ze jestem w ciazy. Ja im tlimacze, że w brzuszku mieszka malenki dzidziuś, ale nie kminia tego 😂

Mój maz liczy na córkę 🙈
Oj, trzeba mieć nadzieję, że za chwilkę z przybyciem II trymestru miną wszystkie te straszne dolegliwości. 😥🤗🤗🤗 Mój też liczy na liczy na dziewczynkę. ❤️

Do góry