reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
W ogóle zauważyłyście, że jest coraz ciszej tutaj? Jest już to prywatne forum, czy po prostu każda jest już zbyt zmęczona żeby pisać? 😂🤔
Ja pryznaje. Jestem wykonczona. Myślałam, ze jak nie bede brala luteiny nie bede rzygac. Zoladek daje mi tak poplaic, mam okropne migreny. Dzieciaki nie daja taryfy ulgowej. 😓 Wiec nie raz nie mam czasu i checi ogarniac telegon ;) teraz mam się zabierac za obiad, ale mi sie jie chce, to chwil weszłam na bb

Też racja że długi weekend i może większość odpoczywa. A co do prywatnego to wydaje mi się że dziewczyny by się pożegnały jakoś z nami 😛
Nic nie wiem o prywatnym 🙈
Też mam mniej czasu, powrót do pracy po urlopie i nawet dzisiaj byłam w pracy…
Wiec chyba zmęczenie materiału i brak czasu myśle 🤭

Jej, jak mnie dzisiaj boli brzuch ( to na pewno od ciąży) i w krzyzu. Chyba wezme magbez i nospe. Wziac 40 czy 80 mg nospy? Myślę, ze to od lazenia , zmeczenia, niewyspanai a i tez sie wszystko rozciąga. Bylam rano na zakupach, u mamy na szybko, znow w sklepie, obiad, i tak zlecialo. Zaraz prwnie corka wroci od teściowej. Dzisiaj na obiad miałam rybe i tak w sumie niezręcznie bo ye wiadomości o skazeniu Odry🙈 ale miałam taką ochotę i tak sie obžarłam 😅

A u mnie dziś cały dzień leje....na weekend wybywamy na dwa dni pozwiedzać ,oby nie było takiej pogody jak dziś u mnie ...
No tak jak weekend to leje 🙈 u nas od kilku tygodni tak jest że w tygodniu fajna pogoda a w weekend deszcz.
Powiem Wam że kilka razy córcia położyła głowę na moim brzuchu i mówi mamo Tobie cały czas burczy w brzuchu, chyba jesteś głodna. Dzisiaj mój mąż położył głowę na brzuchu i mówi że takiej imprezy to się nie spodziewał.
A Wy dajecie posłuchać bombelkow ?
P.s dzieci jeszcze nie wiedzą że u mamy w brzuszku ktoś mieszka.

Hej dziewczyny :) Ja wczoraj miałam drugą wizytę, na szczęście wszystko ok :) Teraz jestem w 8+2. Fasolka ma 1,63 cm. Kolejna wizyta za 4 tyg, trochę długo, ale co zrobić. We wtorek będę dzwonić i umawiać się na prenatalne w pierwszej połowie września. Lekarz chciał dać l4, ale nie wzięłam. Znam siebie i siedzenie w domu bardziej by mnie dobiło psychicznie niż pomogło. Mdłości mam tylko popołudniami. Macie jakieś sprawdzone sposoby na nie? Staram się już jeść bardzo mało, ale raczej nie pomaga. Nie wiem czy całkowicie nie zrezygnować z obiadu na rzecz kanapek, po których nic mi nie jest....

Hej dziewczyny :) Ja wczoraj miałam drugą wizytę, na szczęście wszystko ok :) Teraz jestem w 8+2. Fasolka ma 1,63 cm. Kolejna wizyta za 4 tyg, trochę długo, ale co zrobić. We wtorek będę dzwonić i umawiać się na prenatalne w pierwszej połowie września. Lekarz chciał dać l4, ale nie wzięłam. Znam siebie i siedzenie w domu bardziej by mnie dobiło psychicznie niż pomogło. Mdłości mam tylko popołudniami. Macie jakieś sprawdzone sposoby na nie? Staram się już jeść bardzo mało, ale raczej nie pomaga. Nie wiem czy całkowicie nie zrezygnować z obiadu na rzecz kanapek, po których nic mi nie jest....
Super że z fasolką wszystko ok 🙂
Każdy organizm jest inny i wydaje mi się że warto spróbować na jakiś czas przerzucić się na kanapki.

reklama
Super wiadomość ❤️ możesz spróbować z kanapkami :)

Do góry