reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

A ja mam pytanie, dziewczyny, czy któraś z Was, też może miała coś takiego, że boli codziennie głowa, co wieczór od jakichś 5 dni mam bóle głowy, taki jakby migrenowy z jednej strony głowy 🙁, nigdy takiego czegoś nie miałam i zastanawiam się, czy to może być normalne w ciąży
ja mam bóle po kilka dni, ale ja jestem migrenowcem. Teraz minął drugi dzień bólu i jeszcze trwa.

reklama
Ja miałam pod koniec pierwszej ciąży... Brrrr... Strach mnie ogarnia szczególnie na tą swędzącą skórę brzucha... Na szczęście w drugiej ciąży się nie powtórzyło, więc nadzieja jest...
u mnie byla w każdej, a w ostatniej ledwo dziecko przeżyło. moje alaty i aspaty byly po tysiącu, zołtaczka, swędzenie to początek, potem ból za żebrem nie do wytrzymania przez zatkany kanalik żółciowy, wymioty, oiom , dieta wodna, leki i strach bo dziecko nie rośnie a pojawia się po 30tc wielowodzie. Jedna wielka masakra. Córka jest wczesniakiem 2.5kg , na szczęście zdrowa.
Ale myślę optymistycznie, będzie dobrze

u mnie byla w każdej, a w ostatniej ledwo dziecko przeżyło. moje alaty i aspaty byly po tysiącu, zołtaczka, swędzenie to początek, potem ból za żebrem nie do wytrzymania przez zatkany kanalik żółciowy, wymioty, oiom , dieta wodna, leki i strach bo dziecko nie rośnie a pojawia się po 30tc wielowodzie. Jedna wielka masakra. Córka jest wczesniakiem 2.5kg , na szczęście zdrowa.
Ale myślę optymistycznie, będzie dobrze
Ojej brzmi bardzo poważnie. Jak się zaczęło ujawniac? Tzn choroba ?

A ja mam pytanie, dziewczyny, czy któraś z Was, też może miała coś takiego, że boli codziennie głowa, co wieczór od jakichś 5 dni mam bóle głowy, taki jakby migrenowy z jednej strony głowy 🙁, nigdy takiego czegoś nie miałam i zastanawiam się, czy to może być normalne w ciąży
Ja już się przekonuje ,że w ciąży może być wszystko normalne 😁 zawroty głowy,bóle głowy,zmęczenie. Ja idę na zakupy i siadam na ławce bo mam zadyszkę ...co się pojawi,panikuje myślę czytam ...

ja mam bóle po kilka dni, ale ja jestem migrenowcem. Teraz minął drugi dzień bólu i jeszcze trwa.
ja też niestety co raz częściej. Już dwa razy miałam takie bóle migrenowe po 2-3 dni, na które nic nie pomagało, a wczoraj ewidentnie od zmiany ciśnienia bo to kompletnie inny ból głowy.

W ogóle zauważyłyście, że jest coraz ciszej tutaj? Jest już to prywatne forum, czy po prostu każda jest już zbyt zmęczona żeby pisać? 😂🤔

reklama
W ogóle zauważyłyście, że jest coraz ciszej tutaj? Jest już to prywatne forum, czy po prostu każda jest już zbyt zmęczona żeby pisać? 😂🤔
Wydaje mi się, że to przez weekend i upał. Ja gdy jestem z rodziną staram się odłożyć telefon na bok, żeby skupić się na chwili obecnej. Jest strasznie gorąco dziś, i bardzo to męczy. Wiele dziewczyn pisało, że wyjeżdża na długi weekend i odezwą się we wtorek.

Do góry