Byłaś już w lekarza?To i ja nieśmiało dołaczam…przewidywany termin z apki 08.03.2023
reklama
vvDomivv
Fanka BB :)
pewnie! To co mówi Twój lekarz jest najważniejszedzięki
Ja pytałam lekarza, nie polecał mi latania, szczególnie tych dłuższych podróży. Zaufam mu, nawet jeśli jest nadopiekuńczy. Jeszcze zdążę na wakacje
MamaR
Po co jesteś z tym facetem który Cię tak traktuje? Mi to zakrawa na przemoc psychiczna wobec Ciebie. Olej go bo szkoda życia. Widzę że czujesz się jak kupa przy nim. Może czas zacząć żyć jak człowiek ?dzięki, tylko, że masz męża, który Cię wspiera. Mój tratuje mnie jak problem, jak kulę u nogi. Bo beze mnie miałby lepiej, miałby więcej pieniędzy. Bo jest covid wojna, bo wszystko drożeje. Bo koledzy mają tak fajnie takie fajne zadowolone szczęśliwe żony. A ja to jestem takie byle co.
Ja też w poprzedniej pracy jak zaszłam w ciążę to po macierzyńskim chciałam wrócić i mi zaproponowali stanowisko takie najniższe bez kwalifikacji a wcześniej miałam za fajne pieniądze stanowisko specjalisty. Prawo mówi że nie mogą tak zrobić ale co będę się z nimi sądzić? Firma prywatna to była i robili co chcieli. Ale już tam na szczęście nie pracuje, obecnie mam lepsza pracę i więcej zarabiam :-)Ah To szukaj innej i nic nie mów, że jesteś w ciąży. Normalnie nóż się w kieszeni otwiera. Wszędzie tylko zarzuty, że kobiety w ciąży "zatajają" ten fakt. No ale co zrobić jak pracodawcy nie mają litości i nie przedłużą umowy, bo ktoś jest w ciąży eh..
Witaj! Rozgosc się tutaj Masz już termin pierwszej wizyty? Ja się nie mogę dodzwonić do gina na NFZ , będę musiała się tam pofatygować osobiście. Do gina prywatnie mam przyjść bez umawiania kiedy mi pasujeTo i ja nieśmiało dołaczam…przewidywany termin z apki 08.03.2023
Natalia1991991
Nie będę rozwijać tematu, bo to nie jest wątek o mnie. Nie zawsze wszystko jest takie proste. Tu nie ma perspektyw gdzie mieszkam, ani fajnej pracy, ani dobrej płacy.Po co jesteś z tym facetem który Cię tak traktuje? Mi to zakrawa na przemoc psychiczna wobec Ciebie. Olej go bo szkoda życia. Widzę że czujesz się jak kupa przy nim. Może czas zacząć żyć jak człowiek ?
MamaR
Wg mnie to tylko wymówki, zawsze można się przeprowadzić do większego miasta. Jest wiele miejsc gdzie oferują pracę z noclegiem np domy wczasowe. Opieka nad osobami starszymi itpNie będę rozwijać tematu, bo to nie jest wątek o mnie. Nie zawsze wszystko jest takie proste. Tu nie ma perspektyw gdzie mieszkam, ani fajnej pracy, ani dobrej płacy.
Natalia1991991
tak oczywiście że można, ale mam tutaj rodziców starszych a rodzeństwa nie mam więc póki co nie jest to możliwe żeby się przeprowadzić, bo ich nie zostawię.Wg mnie to tylko wymówki, zawsze można się przeprowadzić do większego miasta. Jest wiele miejsc gdzie oferują pracę z noclegiem np domy wczasowe. Opieka nad osobami starszymi itp
pluto_nova
Moderator
Ja ustawiłam sobie wizytę u doktorka na 26.05 na 8:20 (akurat po urlopie i jego i moim ) powinno to być 7+1, a jeśli nie dociągnę to pokażę mu wyniki z kolejnej biochemicznej i wtedy go będę cisnąć o dodatkowe badania
G
guest-1670404922
Gość
natala123456
Będzie dobrze! Musimy myśleć pozytywnie, chociaż powiem, ze także boje się narazie cieszyć. Ale stało się! Jesteśmy w ciąży. A dalej co ma być to i tak będzie. Trzymam kciukiJa ustawiłam sobie wizytę u doktorka na 26.05 na 8:20 (akurat po urlopie i jego i moim ) powinno to być 7+1, a jeśli nie dociągnę to pokażę mu wyniki z kolejnej biochemicznej i wtedy go będę cisnąć o dodatkowe badania
reklama
natala123456
Piękne idzie się zakochaćDziewczyny, tak długo marzyłam o tych dwóch kreskach na teście. Nie mogę uwierzyć że to się dzieje są takie piękne, nie mogę się napatrzeć. Coś mi się wydaje że mi odbije jako matce...