reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Uhhh No mi się tez nic nie chce, w pracy zasypiam od 12, wiercę się, nie mogę wysiedzieć przy biurku, a w pon lecę w delegacje. Mój glutek jeszcze się nie urodził a już 3 raz będzie leciał samolotem 😅
Dziewczyny a jak u Was z checią na przytulanki? Bo u mnie libido szaleje, aż się sama dziwię 🤷‍♀🤭

Z tego co wiem, to liczona jest średnia z ostatnich 12 miesięcy. Przynajmniej u mnie tak jest, bo już 3 dziewczyny były na L4 w ciąży.
Czy ktoś się orientuje, czy w tą średnią wlicza się pobyt na L4? Mam umowę o pracę od grudnia 2021 i podejrzewam, że przed upływem 12 miesięcy pracy pójdę na zwolnienie i jestem ciekawa, jak to się wtedy liczy... 🤔

Uhhh No mi się tez nic nie chce, w pracy zasypiam od 12, wiercę się, nie mogę wysiedzieć przy biurku, a w pon lecę w delegacje. Mój glutek jeszcze się nie urodził a już 3 raz będzie leciał samolotem 😅
Dziewczyny a jak u Was z checią na przytulanki? Bo u mnie libido szaleje, aż się sama dziwię 🤷‍♀🤭
Przechodzisz normalnie przez bramki na kontroli bezpieczeństwa jak latasz samolotem? Mnie niedługo czeka pierwszy lot w ciąży i tak się zastanawiam czy te bramki są bezpieczne, bo w internecie różnie piszą.

Przechodzisz normalnie przez bramki na kontroli bezpieczeństwa jak latasz samolotem? Mnie niedługo czeka pierwszy lot w ciąży i tak się zastanawiam czy te bramki są bezpieczne, bo w internecie różnie piszą.
są bezpieczne, ewentualnie można się nad zastanawiać jak się pracuje na lotnisku i trzeba przez nie przechodzić kilka razy dziennie, przy takim sporadycznym podróżowaniu w ogóle nie ma zagadnienia ;)

Szczerze mówiąc to pierwsze słyszę, przechodziłam normalnie, ale z tego co sobie trochę poczytałam to chyba na Chopina jest osobna bramka która można przejść, a w razie czego :) także tym razem pewnie skorzystam

Libido ? Jakie libido ...
U mnie jest chyba poniżej dna 😭

reklama
Hej dziewczyny, mam nadzieję, że w weekend odpoczelyscie i przybyło Wam sił :) my wczoraj organizowaliśmy chrzcino-roczek synowi więc było trochę biegania i przydałby się dziś jeszcze jeden dzień weekendu. Siedzę i wzruszam się jak szybko minął ten rok, w tej ciąży mam ciągle takie emocjonalne wzrusze, co sobie coś przypomnę to mi się chce płakać :D

Do góry