reklama
Intasek
Fanka BB :)
Gratuluję i witam w klubie przyszłych małych kobietek, ja też teoretycznie dziewczynka, ale tak sobie myślę, że jak nie ma ram nic między nogami to chyba już nie urośnie , ale to prawda połówkowe już niebawem, szybko zleci i zobaczymy, czy płeć nadal tą samaHej
dziś miała USG prenatalne i test z krwi. Na wyniki krwi trzeba czekać ale wg USG jest wszystko ok. Mały człowiek ma już ponad 6 cm i serce jak dzwoń Rączki są, nóżki są. Pomiary prawdiłowe, przepływy prawidłowe. Generalnie to mi wystarczy i już nawet te wyniki krwi mnie średnio interesują.
Na łózku od USG jak lekarz powiedział, że jest ok to dosłownie słyszałam jak spadł mi wielki kamień z serca. Wracałam z aucie jak na haju ahaah. Teraz czuję,że odżyję i w końcu zacznę sie cieszyć.
Termin zostaje okolice 12-15.30
Co do płci powiedział,że nie daje 100%( wiadomka) ale na tą chwilę wszystko idzie ku dziewczynce. I uwaga ! Wcale się nie ciesze. Czemu? Bo tak bardzo marzę o córcę, że nie chce się jednak do tego info przywiązywać, wolę się cieszyć, że po prostu jest zdrowe i cudowne. Jak sie na półwkowym potwierdzi, że jednak laseczka to wtedy dopiero zrobie bal hahahaha
King@
A w holterze duże odchylenia miałaś?Ja po wizycie u kardiologa mam tabletki dopegyt. Nie wiem czemu.ale jakoś się nie denerwuje ta sytuacjanie mogę się doczekać prenatarnego badania. Teraz szybko poleci
Tak były dosc spore. Ogólnie to powyżej 140/90. Wolę brać te tabletki na nadciśnienie, żeby z malenstwem nic się nie zadziało. Chodź jak rozmawiałam z lekarzem to bardziej chodzi o przedwczesny poród.A w holterze duże odchylenia miałaś?
Chce_byc_mama_wielu
Hej. A dalej rzygam jak kot no i nie wiem czy pisalam, ale ma byc chłopak...
Lake882
Bardzo Ci współczuję tych wymiotów i mam nadzieję że Ci to minie już niedługo.Hej. A dalej rzygam jak kot no i nie wiem czy pisalam, ale ma byc chłopak...
Mnie przy synku też tak męczyło ... Więc wiem co czujesz.
Ja od kilku dni znowu mogę spać i spać. Dzieci w przedszkolu i cały dzień na nogach i ogarniam wszystko czego przy nich nie jestem w stanie zrobić.
Chce_byc_mama_wielu
Moje maluchy niestety sa ciagle ze mną. Ja z córką też tak zwracałam, wiec nastawiam sie jeszcze na miesiąc wrażeń. Jakos ciaza z synem laskawiej mi minęła.Bardzo Ci współczuję tych wymiotów i mam nadzieję że Ci to minie już niedługo.
Mnie przy synku też tak męczyło ... Więc wiem co czujesz.
Ja od kilku dni znowu mogę spać i spać. Dzieci w przedszkolu i cały dzień na nogach i ogarniam wszystko czego przy nich nie jestem w stanie zrobić.
reklama
Chattahoochee
Z tego co wiem, to liczona jest średnia z ostatnich 12 miesięcy. Przynajmniej u mnie tak jest, bo już 3 dziewczyny były na L4 w ciąży.Dziewczyny czy któraś orientuje się może jak naliczane jest L4?
Mam od lipca aneks do umowy z wyższa kwota i zastanawiam się jak to będzie policzone.