reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Hej

dziś miała USG prenatalne i test z krwi. Na wyniki krwi trzeba czekać ale wg USG jest wszystko ok. Mały człowiek ma już ponad 6 cm i serce jak dzwoń Rączki są, nóżki są. Pomiary prawdiłowe, przepływy prawidłowe. Generalnie to mi wystarczy i już nawet te wyniki krwi mnie średnio interesują.
Na łózku od USG jak lekarz powiedział, że jest ok to dosłownie słyszałam jak spadł mi wielki kamień z serca. Wracałam z aucie jak na haju ahaah. Teraz czuję,że odżyję i w końcu zacznę sie cieszyć.
Termin zostaje okolice 12-15.30

Co do płci powiedział,że nie daje 100%( wiadomka) ale na tą chwilę wszystko idzie ku dziewczynce. I uwaga ! Wcale się nie ciesze. Czemu? Bo tak bardzo marzę o córcę, że nie chce się jednak do tego info przywiązywać, wolę się cieszyć, że po prostu jest zdrowe i cudowne. Jak sie na półwkowym potwierdzi, że jednak laseczka to wtedy dopiero zrobie bal hahahaha
Gratuluję ❤️ i witam w klubie przyszłych małych kobietek, ja też teoretycznie dziewczynka, ale tak sobie myślę, że jak nie ma ram nic między nogami to chyba już nie urośnie 😂😂😂, ale to prawda połówkowe już niebawem, szybko zleci i zobaczymy, czy płeć nadal tą sama 🤗🤗🤗

Hej. A dalej rzygam jak kot 😞 no i nie wiem czy pisalam, ale ma byc chłopak...
Bardzo Ci współczuję tych wymiotów 😔 i mam nadzieję że Ci to minie już niedługo.
Mnie przy synku też tak męczyło ... Więc wiem co czujesz.
Ja od kilku dni znowu mogę spać i spać. Dzieci w przedszkolu i cały dzień na nogach i ogarniam wszystko czego przy nich nie jestem w stanie zrobić.

Bardzo Ci współczuję tych wymiotów 😔 i mam nadzieję że Ci to minie już niedługo.
Mnie przy synku też tak męczyło ... Więc wiem co czujesz.
Ja od kilku dni znowu mogę spać i spać. Dzieci w przedszkolu i cały dzień na nogach i ogarniam wszystko czego przy nich nie jestem w stanie zrobić.
Moje maluchy niestety sa ciagle ze mną. Ja z córką też tak zwracałam, wiec nastawiam sie jeszcze na miesiąc wrażeń. Jakos ciaza z synem laskawiej mi minęła.

Dziewczyny czy któraś orientuje się może jak naliczane jest L4?
Mam od lipca aneks do umowy z wyższa kwota i zastanawiam się jak to będzie policzone.

reklama
Do góry