reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

reklama
Umowę podpisałam na 3 próbne msce od .01.05.2022 do 31.07.2022.
Wiem, ze nie będzie widać ale się boję że ktoś "wstecz" mi policzy bo to już 2 umowa będzie.
Ja też nie przepadam a dziećmi i nigdy mi się nie spieszyło. Jestem raczej egoistką, było mi wygodnie tak jak jest. A teraz- wszystko się zmieni.
Ja zaczęłam pracę w kwietniu. W połowie czerwca podpisalam umowę na rok. Byłam na początku ciąży. Poszłam na początku lipca na zwolnienie w 5 czy 6 tyg🤷 niektóre kobiety dłużej nie wiedzą o ciąży i jak ma to pracodawca zweryfikować? Tzn nie wiem w sumie tego. Moze faktycznie nic nieowic o ciąży zanim nie podpiszesz kolejnej umowy🤔

Ja zaczęłam pracę w kwietniu. W połowie czerwca podpisalam umowę na rok. Byłam na początku ciąży. Poszłam na początku lipca na zwolnienie w 5 czy 6 tyg🤷 niektóre kobiety dłużej nie wiedzą o ciąży i jak ma to pracodawca zweryfikować? Tzn nie wiem w sumie tego. Moze faktycznie nic nieowic o ciąży zanim nie podpiszesz kolejnej umowy🤔
Już zdecydowałam, że powiem.

Jak się czujecie tak w ogóle? Ja żadnych objawów ciążowych. Zero.
mnie już piersi przestaky boleć, ale pobolewa podbrzusze, jestem padnięta jak nie wiem (ale to może upały i fakt że w robo dużo pracy) I mam mega wzdecia i zaparcia 😑 już nie wiem co robić bo brzuch mnie naparza jak nie wiem, a nigdy nie miałam z tym problemów.

reklama
Do góry