Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Postaram się zbadać betę i proga w przyszłym tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez czuję właśnie taką inną macicę. I zmęczenie.Czy to możliwe , że dzięki progesteronowi mam mdłości? Poza tym czuje, że moja macica jest taka inna, i apetytu nie mam oraz jestem zmęczona.
Taki zabarwiony krwią skonsultowała bym z lekarzem. Każda "krew" należy konsultować z lekarzem i nie bagatelizować .Dziewczyny, mam pytanko odnośnie śluzu. Czy żółty, niekiedy lekko zabarwiony krwią jest ok? Czy się martwić?
lepiej skonsultować. Różowe czy brązowe plamienie?Dziewczyny, mam pytanko odnośnie śluzu. Czy żółty, niekiedy lekko zabarwiony krwią jest ok? Czy się martwić?
OjejJa też nie biorę, ale odkąd mi wrócił okres po porodzie od ok 14 dc mam takie mdłości aż do następnej miesiączki. Gin mówił, że to od progesteronu. Teraz mam mdłości prawie cały czas i chce mi się , ale to też może być przez słońce .
W tamtym toku miałam identyczny cień i była ciążaZ dzisiaj. Pierwszy cień cienia cienia wyszedł przedwczoraj. Wczoraj był cień cienia a dzisiaj cień
Moja córka też z takiego bladzioszkaW tamtym toku miałam identyczny cień i była ciąża
też bym miała dziewczynkę właśnie z tamtego bladzioszkaMoja córka też z takiego bladzioszka
Ja już się zgubiłam,wiem że jedna ciążę straciłaś ale masz dziecko ?też bym miała dziewczynkę właśnie z tamtego bladzioszka