reklama
Karooola28
Fanka BB :)
To jest lekarz wiec się zna, nie martw sięZresztą mówiłam stomatologowi o ciąży i pytałam czy bezpieczne jest to znieczulenie mówił , że tak .
Musiałaś zrobić tego zęba
Natalia1991991
Dokładnie, nie martw się,
Natalia1991991
Jak się czujecie tak w ogóle? Ja żadnych objawów ciążowych. Zero.
Mnie bolą piersi i żołądek po jedzeniu . Niedawno wypiłam jogurt i tragedia...Jak się czujecie tak w ogóle? Ja żadnych objawów ciążowych. Zero.
W sobotę druga wizyta i mam nadzieję ostatnia,tak go złamałam w pół,że został mi tylko kawek zęba,teraz muszę go wstawic,na szczęście już w sobotę bo taki wstyd ! Nie wychodzę z domu do soboty.To jest lekarz wiec się zna, nie martw się
Musiałaś zrobić tego zęba
Natalia1991991
A mi zęby bardzo po 1 ciąży poszły. Nie wiem od czego to zależy.W sobotę druga wizyta i mam nadzieję ostatnia,tak go złamałam w pół,że został mi tylko kawek zęba,teraz muszę go wstawic,na szczęście już w sobotę bo taki wstyd ! Nie wychodzę z domu do soboty.
Ja zawsze miałam tragiczne,odkąd pamiętam to siedziałam na fotelu dentystycznym. I nadal ciągle prawie siedzę...mam chęć je kiedys wywalić i wstawić sztuczneA mi zęby bardzo po 1 ciąży poszły. Nie wiem od czego to zależy.
Pani_Zabuch
Ty będziesz fair wobec pracodawcy, a on Ci grzecznie podziękuje za współpracę i zostawi na lodzie. To Twoja decyzja, ale wg mnie to nie jest nieuczciwość tylko korzystanie ze swoich praw. Mi też już kadrowa nieoficjalnie przedstawiła kiedy powiedzieć oficjalnie o ciąży i do kiedy nie iść na L4 (oczywiście jeżeli wszystko będzie ok z dzidzią) żeby jak najmniej stracić. Moja szefowa też nie będzie szczęśliwa tym bardziej, że jestem sama na tym stanowisku i pewnie będzie musiała zatrudnić kogoś na zastępstwo, ale trudno, ktoś musi zarobić na jej emeryturę...Nile chce być nieuczciwa i zataić ciaze o której wiem.
reklama
Pani_Zabuch
Za długo pisałamZrobiłam, powiem uczciwie o ciąży. I tyle.