Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież on aż taki mały nie jest. Wychodzi 56%. Badalas rowno po 48h i w tym samym labo? Beta podwaja się do pewnego momentu a później już zwalnia. Progesteron wydzielany jest skokowo. Ile miałaś a ile masz teraz?Dziewczyny chyba będę się żegnać bo w środę beta 3900 a dziś 6090 wiec za mały przyrost , progesteron tez spadł
Ale i tak chyba dalej jest w normie… Byłas już u lekarza? Ja powiem, ze w tej ciąży pierwszy raz badałam progesteron i opinie są podzielone z tego co zdarzyłam się zorientować. Moj drugi wynik także był troche obniżony. Ja albo poszłabym do lekarza albo w poniedziałek zbadała betę. W którym tygodniu jesteś?Progesteron z 24 na 17
Tzn istotne w miarę jest to żeby oba wyniki mieć z tego samego labo. Jak pierwszy robiłaś gdzie indziej i drugi gdzie indziej to może u to być trochę niemiarodajne…Co do labo to inne laboratorium, w poprzedniej ciąży tak nie miałam
Ja się powinnam w takim razie załamać bo mój przyrost był najniższy. 5800 kolejny 8008Dziewczyny chyba będę się żegnać bo w środę beta 3900 a dziś 6090 wiec za mały przyrost , progesteron tez spadł