reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Musze sie pochwalic, bylam dzisiaj na pierwszym USG, serduszko bije ❤️ niby 6+0 ale lekarz powiedzial, ze mlodsza troszke, bo 1.9mm…ale zeby sie nie przejmowac, bo to sie bardzo czesto zdarza. Chociaz ja to jak zawsze sie naczytalam glupot w internecie 🤪 ale i tak ten widok mega cieszy
Wow! ❤️ Gratulacje Kochana! 😘 ekstra ze już serduszko bije! Kiedy masz teraz wizytę? ☺️

reklama
Mamy 4 dzieci ale nie wiem co on myślał bo to dzień po okresie no jak 16 latek ręce opadają teraz niech kombinuje i pracuje po nocach jak taki inteligentny
Hmm… każdy ma jakiś swój pogląd na związek. Jeżeli faktycznie nie chciałaś zbliżenia bez zabezpieczenia i mu o tym mówiłaś to serio zachował się jak gówniarz… jezeli ryzykuje się w tych sprawach to powinny obie osoby być świadome konsekwencji…

Musze sie pochwalic, bylam dzisiaj na pierwszym USG, serduszko bije ❤️ niby 6+0 ale lekarz powiedzial, ze mlodsza troszke, bo 1.9mm…ale zeby sie nie przejmowac, bo to sie bardzo czesto zdarza. Chociaz ja to jak zawsze sie naczytalam glupot w internecie 🤪 ale i tak ten widok mega cieszy
Cudowna wiadomość! ♥ Mi w 5+2 lekarz nawet pęcherzyka nie znalazł tzn ja widziałam nawet dwa ale on mówił że to nie to 🤣 Ale to był lekarz z przypadku więc nie wiem czy wiarygodny 😁

Dziewczyny, ja tak z doskoku przez ten weekend, bo wyjechaliśmy na mini urlop, ale rano jeszcze zrobiłam B-HCG i proga. Drugą betę robię w poniedziałek, ale czy ten progesteron przelicza się na inne jednostki?

Załączniki

• Screenshot_20220715-190902_Office.jpg
    Screenshot_20220715-190902_Office.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry