reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2023

Musze sie pochwalic, bylam dzisiaj na pierwszym USG, serduszko bije ❤️ niby 6+0 ale lekarz powiedzial, ze mlodsza troszke, bo 1.9mm…ale zeby sie nie przejmowac, bo to sie bardzo czesto zdarza. Chociaz ja to jak zawsze sie naczytalam glupot w internecie 🤪 ale i tak ten widok mega cieszy
Wow! ❤️ Gratulacje Kochana! 😘 ekstra ze już serduszko bije! Kiedy masz teraz wizytę? ☺️

reklama
Mamy 4 dzieci ale nie wiem co on myślał bo to dzień po okresie no jak 16 latek ręce opadają teraz niech kombinuje i pracuje po nocach jak taki inteligentny
Hmm… każdy ma jakiś swój pogląd na związek. Jeżeli faktycznie nie chciałaś zbliżenia bez zabezpieczenia i mu o tym mówiłaś to serio zachował się jak gówniarz… jezeli ryzykuje się w tych sprawach to powinny obie osoby być świadome konsekwencji…

Musze sie pochwalic, bylam dzisiaj na pierwszym USG, serduszko bije ❤️ niby 6+0 ale lekarz powiedzial, ze mlodsza troszke, bo 1.9mm…ale zeby sie nie przejmowac, bo to sie bardzo czesto zdarza. Chociaz ja to jak zawsze sie naczytalam glupot w internecie 🤪 ale i tak ten widok mega cieszy
Cudowna wiadomość! ♥ Mi w 5+2 lekarz nawet pęcherzyka nie znalazł tzn ja widziałam nawet dwa ale on mówił że to nie to 🤣 Ale to był lekarz z przypadku więc nie wiem czy wiarygodny 😁

Dziewczyny, ja tak z doskoku przez ten weekend, bo wyjechaliśmy na mini urlop, ale rano jeszcze zrobiłam B-HCG i proga. Drugą betę robię w poniedziałek, ale czy ten progesteron przelicza się na inne jednostki?

Załączniki

• Screenshot_20220715-190902_Office.jpg
    Screenshot_20220715-190902_Office.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry