Gratulacje ! Super ! Przypomniesz który tydzień ?Ja już po wizycie. Dzidziuś ma dopiero zawrotne 2,1 mm, ale serduszko już mu ładnie bije (fhr 115bpm). Wszystko pięknie, idealnie ;-)
reklama
MamaR
Fanka BB :)
Czekamy na wszystkie marcoweczki. Jest szansa że Ty też będziesz marcowa?Właśnie chciałam napisać, że żeby być mamą z terminem na 31 marca to się musiało mieć 8 lipca owulacje. Grupa prywatna to super pomysł, ale fajnie jakby była dla wszystkich marcowych mam, a nie tylko tych z terminem na początku
Też mam taki zestaw, od pizytysnego testu już wdrozylam bo miałam z poprzedniej ciąży jeszcze zapas. Ty czekasz na wizytę?Mam dwójkę, młody właśnie idzie na studia, i córeczkę 2latka i ona jest właśnie tęczowym dzieckiem bo jedno straciłam
Mam za sobą tez nieudane podejście do invitro i 2 mrozaczki, które czekają
Poprzednia ciąża na luteinie, accardzie i heparynie wiec teraz tez pewnie tak będzie
Który to dokładnie tydzień? Super wieści! GratulacjeJa już po wizycie. Dzidziuś ma dopiero zawrotne 2,1 mm, ale serduszko już mu ładnie bije (fhr 115bpm). Wszystko pięknie, idealnie ;-)
Dzisiaj dokładnie 6+1, ale cykle dłuższe niż 14 dni, więc de facto ciąża ze dwa dni na pewno młodsza niż by to wynikało z OM.
W gabinecie był bardzo dobry sprzęt i dzięki temu już ładnie było widać zarodek.
Serduszka oczywiście nie słuchałyśmy (tylko podglad na monitorze, żeby bobasowi nie zaszkodzić).
A oto i mój brylancik:
W gabinecie był bardzo dobry sprzęt i dzięki temu już ładnie było widać zarodek.
Serduszka oczywiście nie słuchałyśmy (tylko podglad na monitorze, żeby bobasowi nie zaszkodzić).
A oto i mój brylancik:
Załączniki
A to my taki sam wiek ciąży mamy :-) ja dziś 6+2 wtedy było 5+5 serduszko bijące też tylko widziałam nie słuchaliśmy i ciąża niby starsza dwa dni,u nas serduszko biło 111 a dziecko 2.9mmDzisiaj dokładnie 6+1, ale cykle dłuższe niż 14 dni, więc de facto ciąża ze dwa dni na pewno młodsza niż by to wynikało z OM.
A oto i mój brylancik:
olka11135
Czekamy na wszystkie marcoweczki. Jest szansa że Ty też będziesz marcowa?
Też mam taki zestaw, od pizytysnego testu już wdrozylam bo miałam z poprzedniej ciąży jeszcze zapas. Ty czekasz na wizytę?
Który to dokładnie tydzień? Super wieści! Gratulacje
Nie. W piątek miałam pęcherzyk 16mm więc na pewno nie pękł. Będę miała termin jak już na początek kwietnia, ale dbam o moje dziewczyny na kreskach które testują na dniach
Tak, w tych okolicach max 2 z tego co mi mowionoJa miałam TSH 2.5 przy normie 5.
Brałam bromergon i po jednej tabletce myślałam,że żywot skoczę ponoć do zajścia w ciążę najlepsze jest tsh 1?
Ja tez 6+2A to my taki sam wiek ciąży mamy :-) ja dziś 6+2 wtedy było 5+5 serduszko bijące też tylko widziałam nie słuchaliśmy i ciąża niby starsza dwa dni,u nas serduszko biło 111 a dziecko 2.9mm
Oo to już jest nas 3:-)Ja tez 6+2
reklama
atena100
Umówiłam się do położnej na jutro i będę się wbijać do lekarza żeby mi dał recepty bo moje się przeterminowaly przez dwa lataCzekamy na wszystkie marcoweczki. Jest szansa że Ty też będziesz marcowa?
Też mam taki zestaw, od pizytysnego testu już wdrozylam bo miałam z poprzedniej ciąży jeszcze zapas. Ty czekasz na wizytę?
Który to dokładnie tydzień? Super wieści! Gratulacje