reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2023

Dziewczyny każda z Was ma tyle śluzu?Ja wcześniej miałam więcej ,a teraz sporadycznie. Przy WC lekko .
Na wizycie mówiła doktorka że śluz ok ,kolor ok taki typowo ciążowy.

reklama
Dziewczyny każda z Was ma tyle śluzu?Ja wcześniej miałam więcej ,a teraz sporadycznie. Przy WC lekko .
Na wizycie mówiła doktorka że śluz ok ,kolor ok taki typowo ciążowy.
Ja mam cały czas uczucie mokrych majtek 😄 Przy pierwszej ciąży nosiłam wkładki ale problem tylko narastał, potem przeczytałam u mamyginekologo by nie nosić wkładek bo efekt odwrotny jest więc teraz tylko bawełniane majtki.

Ja mam cały czas uczucie mokrych majtek 😄 Przy pierwszej ciąży nosiłam wkładki ale problem tylko narastał, potem przeczytałam u mamyginekologo by nie nosić wkładek bo efekt odwrotny jest więc teraz tylko bawełniane majtki.
Nie wiedziałam, ale też spróbuję nie nosić :D
Też mam śluz, na papierze i wkladce bialy a jak zaschnie to żółtawy. Nie wiem czy to normalne.

Dzisiaj dokładnie 6+1, ale cykle dłuższe niż 14 dni, więc de facto ciąża ze dwa dni na pewno młodsza niż by to wynikało z OM.
W gabinecie był bardzo dobry sprzęt i dzięki temu już ładnie było widać zarodek.
Serduszka oczywiście nie słuchałyśmy (tylko podglad na monitorze, żeby bobasowi nie zaszkodzić).
A oto i mój brylancik:
Ja mam jutro 6+1 i mam wizytę, mam nadzieje ze tez zobaczę maluszka i wszystko będzie dobrze ☺️

reklama
Do góry