Moje samopoczucie takie w kratkę. Są dni że nie wymiotuję a są takie że cokolwiek tylko zjem to ląduje w kibelku. Zazdroszczę tym mamuśkom co ciążę przechodzą super i nie odczuwają żadnych nieprzyjemnych objawów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NaprwnoHej kobietki, ja tez dziś leniwa jedzenia, zaraz jemy obiad a na deser blok czekoladowy Ja jakos nie mogę pic kawy, nie smakuje mi.
Dziś sprawdzałam śluz wszystko ok.
Nie mam żadnego kłucia jajnikow, przelewania itd. Martwię się od tego piątku tym śluzem zabarwionym na brąz.
Teraz myśle, czy wszystko dobrze...
A ja właśnie nie wiedziałam o co chodzi. Mnie jakby krocze bolało. Już byłam w strachumacica się rozrasta, to normalne, mnie też czasem tak boli że muszę nospę brać
na mnie już całe szczęście nie działają tak zapachy z knajp, ale za to jak wczoraj wieczorem mąż sobie pił piwko to jak poczułam ten smród to kazałam mu zamknąć drzwi w salonie bo inaczej puszczę pawiaJa już raczej nie miewam mdłości, chociaż wczoraj jak podjechaliśmy po jedzenie i miałam otwarte okna w aucie i poczułam skotłowany zapach wszystkich knajp to od razu załączyły się mdłości i dobrze ze jakoś przeszło bo już oczami szukałam krzaków
Basiu podbrzusze czy krocze Cię bolało ?Naprwno
A ja właśnie nie wiedziałam o co chodzi. Mnie jakby krocze bolało. Już byłam w strachu
witam poniedziałkowo z kawką
dziś wstałam w dobrym humorze, teraz trzeba się dobudzić i brać pomału za robótkę w domku i zamówienia z netu
potem jadę z mężem do Auchan po zakupy, a po południu do Nikosia przychodzi jego najlepszy kolega, więc będzie wesoło w domu
na mnie już całe szczęście nie działają tak zapachy z knajp, ale za to jak wczoraj wieczorem mąż sobie pił piwko to jak poczułam ten smród to kazałam mu zamknąć drzwi w salonie bo inaczej puszczę pawia
Basiu podbrzusze czy krocze Cię bolało ?
witam poniedziałkowo z kawką
dziś wstałam w dobrym humorze, teraz trzeba się dobudzić i brać pomału za robótkę w domku i zamówienia z netu
potem jadę z mężem do Auchan po zakupy, a po południu do Nikosia przychodzi jego najlepszy kolega, więc będzie wesoło w domu
na mnie już całe szczęście nie działają tak zapachy z knajp, ale za to jak wczoraj wieczorem mąż sobie pił piwko to jak poczułam ten smród to kazałam mu zamknąć drzwi w salonie bo inaczej puszczę pawia
Basiu podbrzusze czy krocze Cię bolało ?
krocze to nie wiem, ale jak podbrzusze tak jakby ciągnie to właśnie macica się rozrastaKrocze i podbrzusze takie jakby kłucie