reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

Ja czekam na okres powinnam go dostać jutro . Jak nie dostanę to będę się testować . Owulacji nie monitorowałam więc nic tu pewne nie jest bardzo chciałabym jednak zobaczyć magiczne 2 kreski

reklama
@Kamilka12 @Aleksandra28 dziewczyny co u Was? Dajcie znać, założyłabym już wątek kweitniowy.
@Blondynka w sieci masz coś przeciwko, że załoze wątek kwietniowy i w razie czego wpiszę Ci kreski 1 kweitnia? :D
Nie mogłam wczoraj wejść na forum, jakieś problemy techniczne 🙈 dziś przyszła @. Także proszę mnie wpisać na 29.04 jak już będzie założony kwietniowy watek

A robiłaś tą betę? :)
Jeszcze nie . Chciałam iść ale nie wiem . Jak ma się utrzymać ciąża to się utrzyma 😉 chyba narazie pozostanę na testach bo kupiłam jeszcze 2 inne i zrobię w piątek czyli w dzień spodziewanej @ i parę dni później i pójdę do lekarza tego 11 🤗 a z objawów to więcej śpię i cera zrobiła się taka promienna, gładka bez wyprysków jak to zawsze w tym okresie przed @ było i puchną mi palce u rąk bo obrączka to już mi się chyba wrosła w palec 😅

Jeszcze nie . Chciałam iść ale nie wiem . Jak ma się utrzymać ciąża to się utrzyma 😉 chyba narazie pozostanę na testach bo kupiłam jeszcze 2 inne i zrobię w piątek czyli w dzień spodziewanej @ i parę dni później i pójdę do lekarza tego 11 🤗 a z objawów to więcej śpię i cera zrobiła się taka promienna, gładka bez wyprysków jak to zawsze w tym okresie przed @ było i puchną mi palce u rąk bo obrączka to już mi się chyba wrosła w palec 😅
Dziewczyny, ja dziś zrobiłam test rano i cień cienia a teraz wróciłam po pracy i wyszła blada kreska lekko czerwona ☺️☺️ jutro rano lecę na betę ☺️ dziś 2 dzień plamie więc myślałam że to okres ale nadzieja pojawiła się że może to jednak ciąża 😍 trzymajcie kciuki.

Załączniki

• received_1580919375614245.jpeg
    received_1580919375614245.jpeg
    9,3 KB · Wyświetleń: 139
  • received_518292809962500.jpeg
    received_518292809962500.jpeg
    67,1 KB · Wyświetleń: 142
Dziewczyny, ja dziś zrobiłam test rano i cień cienia a teraz wróciłam po pracy i wyszła blada kreska lekko czerwona ☺️☺️ jutro rano lecę na betę ☺️ dziś 2 dzień plamie więc myślałam że to okres ale nadzieja pojawiła się że może to jednak ciąża 😍 trzymajcie kciuki.
Z tego co widzę to facelle a ja akurat na nich zawsze mam takie kreski :/ o czasie. Nie polecam ich, ale oby u Ciebie było inaczej ✊❤️

reklama