reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe kreski 💕💕💕

reklama
U mnie dzisiaj 10-11dpo, ciekawe jaka beta wyjdzie.. może kolo 10, oby rosła i się podwajała. Masakra. A co gorsze, juz pisałam o tym w niedziele ze moja siostra rodzi córeczkę właśnie i jako że zostałam ciocia pierwszy raz to napiłam się jak jakas miotła 🤣 i zdychając na kacu pozytywny test...

oczywiście dam znać 🥰 tylko strach mnie przeszywa okropny. Mam 5 biochemow za sobą i cp. Boje się nawet kichnąć zeby wszystko było dobrze. Pierwszy zastrzyk z heparyny zrobiony przeze mnie już mam za sobą
Bardzo mi przykro, oby tym razem było dobrze 🤞 wiesz z czego wynikają poprzednie niepowodzenia?

reklama
Ja tak wogole w tym cyklu jakoś tak zaczęłam się zastanawiać nad tym kiedy była ta owu. W piątek wieczorem test już był taki, ze dwie kreski takie same, w sobotę z samego rana już był wyraźny peak. Apka pokazywała mi owu na niedziele i tak tez myślałam, ze była, ale w poniedziałek dalej miałam śluz taki rozciągliwy przezroczysty.. i dopiero wczoraj ten śluz zniknął.. czy mogę wnioskować, ze owu wiec była w pon? W tym cyklu nie bolały mnie jakoś jajniki, jedynie ból podbrzusza jak na miesiączkę miałam..
w zeszłych cyklach współżyłam do owu, testy pokrywały się z apka, ale teraz wychdozi ze jakby dzień po ona występuje u mnie, a ze w ostatnich cyklach miałam duży problem z brakiem śluzu płodnego z seksow wcześniejszych mogło nic nie wyjść bo nie było warunków do przetrwania chyba?
Czy jeśli ten płodny śluz dalej był w poniedziałek, to wtedy powinnam myśleć ze była owu? Czy dzień po owu tez jeszcze on może być? Mam nadzieje, ze coś zrozumiecie z moich wypocin 😂