Alanyaaa
Fanka BB :)
Pięknie przy jakiej becie albo który tydzień?7mm szczęścia.
serducho bije 133 uderzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie przy jakiej becie albo który tydzień?7mm szczęścia.
Ile dobrych wieści gratuluje mamuska7mm szczęścia.
U mnie niestety wizyty są bez osoby towarzyszącej. No i znów przypomnę, że na wczesnym etapie serduszko się ogląda, a nie słuchaDziewczyny, a czy u Was parter może wejść na USG posłuchać serduszka?
Na 28 lutego ale zostan z nami6+3
Poród na 28 lutego
Gratulacje dla siostry i zapraszamy do PolskiGratuluję wam dziewczyny udanych wizyt i radosnych wieści. Serce się raduje
Ja się pochwalę ze wczoraj znowu zostałam ciocia bo moja starsza siostra urodziła córeczkę nie mogę się doczekać tulenia takiego okruszka, a do Polski jedziemy już za dwa tygodnie
Dokładnie!U mnie niestety wizyty są bez osoby towarzyszącej. No i znów przypomnę, że na wczesnym etapie serduszko się ogląda, a nie słucha
U mnie ogólnie tak, ale na tak wczesnym etapie serduszka się nie słucha a ogląda jego pracę. Dziś byłam z mamą, ale nie wchodziła. Natomiast 28 lipca mam kolejną wizytę i już idę z mężem i chciałabym żeby zobaczył co i jakDziewczyny, a czy u Was parter może wejść na USG posłuchać serduszka?
U mnie pierwsza ciąża to jeszcze zielona jestem Czyli tylko zobaczę pulsujący punkcik czy też nie?U mnie niestety wizyty są bez osoby towarzyszącej. No i znów przypomnę, że na wczesnym etapie serduszko się ogląda, a nie słucha
Wszystko zależy od lekarza... Teoretycznie nowe wytyczne są takie, by nie słuchać, bo to może podgrzewać troszkę zarodek i może się przyczynić do poronienia. Natomiast znakomita większość lekarzy wciąż słucha, bo robią tak od 20-30-40-50 lat i po prostu robią tak dalej. Więc jak nie chcesz, by słuchał, to chyba musisz poprosić od drzwi, że sobie tego nie życzyszU mnie pierwsza ciąża to jeszcze zielona jestem Czyli tylko zobaczę pulsujący punkcik czy też nie?