reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Gratuluję wam dziewczyny udanych wizyt i radosnych wieści. Serce się raduje ❤️❤️

Ja się pochwalę ze wczoraj znowu zostałam ciocia bo moja starsza siostra urodziła córeczkę 🥰 nie mogę się doczekać tulenia takiego okruszka, a do Polski jedziemy już za dwa tygodnie 🤩🤩
Gratulacje dla siostry 😊 i zapraszamy do Polski 😀

Dziewczyny, a czy u Was parter może wejść na USG posłuchać serduszka?
U mnie ogólnie tak, ale na tak wczesnym etapie serduszka się nie słucha a ogląda jego pracę. Dziś byłam z mamą, ale nie wchodziła. Natomiast 28 lipca mam kolejną wizytę i już idę z mężem i chciałabym żeby zobaczył co i jak 😍

reklama
U mnie pierwsza ciąża to jeszcze zielona jestem 😜 Czyli tylko zobaczę pulsujący punkcik czy też nie?
Wszystko zależy od lekarza... Teoretycznie nowe wytyczne są takie, by nie słuchać, bo to może podgrzewać troszkę zarodek i może się przyczynić do poronienia. Natomiast znakomita większość lekarzy wciąż słucha, bo robią tak od 20-30-40-50 lat i po prostu robią tak dalej. Więc jak nie chcesz, by słuchał, to chyba musisz poprosić od drzwi, że sobie tego nie życzysz 😅

Do góry