reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Miałaś sprawdzany progesteron? Brałaś do tej pory duphaston?Dziewczyny u mnie wczoraj wizyta i jak wiecie był zarodek, a dziś plamienie brazowe. Miała któraś? Lekarz kazał wziąść jednorazowo więcej duphastonu i obserwować. [emoji853]
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Gratulacje - to naprawdę piękny przyrost! A wizytę u lekarza kiedy masz?Dziewczyny moja beta przyrosła o 148% i dziś wynosi 802 w 29 dniu cyklu Musiałam się pochwalić!
Ewi12
Fanka BB :)
Ja miałam. Plamienie przeszło po ok 1.5 dnia jak zaczęłam brać duphaston.Dziewczyny u mnie wczoraj wizyta i jak wiecie był zarodek, a dziś plamienie brazowe. Miała któraś? Lekarz kazał wziąść jednorazowo więcej duphastonu i obserwować. [emoji853]
Ja też po 1 wizycie ale wczesna ciąża i nie było jeszcze zarodka tylko pęcherzyk i ciałko żółte powinien się pojawić lada dzień następna wizyta za 2 tygodnieGratulacje! Całkiem fajne rozmiary ma twoja kruszynka I bijące serduszko do tego - chyba nie można wymarzyć nic więcej
Gratulacje! Całkiem fajne rozmiary ma twoja kruszynka I bijące serduszko do tego - chyba nie można wymarzyć nic więcej
Załączniki
Alanyaaa
We wtorek , jeśli będzie rosła w takim tempie to może już na prawdę coś zobaczę na usgGratulacje - to naprawdę piękny przyrost! A wizytę u lekarza kiedy masz?
Małasyrenka
Mam to samoIm więcej od Was takich dobrych wiadomości tym bardziej się boję i nie mogę doczekać mojej wizyty
Natasza27
Miałaś sprawdzany progesteron? Brałaś do tej pory duphaston?
Biorę duphaston od początku. 3x1Ja miałam. Plamienie przeszło po ok 1.5 dnia jak zaczęłam brać duphaston.
reklama
Ewi12
Może to że względu na wcześniejsze badanie ? Ja w poprzedniej też tak miałam, że dzień po badaniu miałam plamki brązowe i tego nie można było nawet nazwać plamieniem...takie delikatne...i się podobno tak zdarzaBiorę duphaston od początku. 3x1