reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Wow, to mi nadzieję dałaś, bo ja rodziłam tylko raz i nawet nie wyobrażałam sobie, że bęzie aż tak ciężko. Chociaż teraz jak myślę o porodzie, to czuję jedynie ekscytację, więc chyba jestem gotowa na drugi haha
będzie pewnie czas na takie opowieści jeszcze ☺️ ale faktycznie u mnie tendencja z każdym porodem szła w kierunku przyjemniejszego zdarzenia 🥰

reklama
Dziewczyny a powiedzcie mi , czy zaprzestałyscie seksu w tym początkowym okresie ciąży teraz? Czy się nie krempujecie z tym ?:) ja mam obawy , ale niczym niepoparte , bo wszędzie piszą że można normlanie uprawiać seks pod warunkiem że ciąża nie jest zagrożona. No ale tego na tym etapie nie wiadomo jakby nie było
My normalnie uprawiany. W pierwszej też. Nie miałam żadnych przeciwwskazań :)

No ja już też po wizycie - dostałam najpiękniejszy prezent pod słońcem - bijące serduszko 😍😍😍 Wg OM i wg USG - 6+2, poród zaplanowany na 1 marca 🤩 jestem przeszczęśliwa. Moja kruszynka ma 5.6 mm i piękną pracę serduszka ❤️❤️❤️❤️ na leżance się popłakałam a z okazji urodzin zapłaciłam za wizytę mniej 😂
Cudo!!! Bardzo się cieszę ❤️

No ja już też po wizycie - dostałam najpiękniejszy prezent pod słońcem - bijące serduszko 😍😍😍 Wg OM i wg USG - 6+2, poród zaplanowany na 1 marca 🤩 jestem przeszczęśliwa. Moja kruszynka ma 5.6 mm i piękną pracę serduszka ❤️❤️❤️❤️ na leżance się popłakałam a z okazji urodzin zapłaciłam za wizytę mniej 😂
Nie wiem czy to hormony ale ja też się właśnie popłakałam 😀 wspaniale czyta się takie wiadomości 😊 gratuluje 😍😍

Dziewczyny a powiedzcie mi , czy zaprzestałyscie seksu w tym początkowym okresie ciąży teraz? Czy się nie krempujecie z tym ?:) ja mam obawy , ale niczym niepoparte , bo wszędzie piszą że można normlanie uprawiać seks pod warunkiem że ciąża nie jest zagrożona. No ale tego na tym etapie nie wiadomo jakby nie było
Ja mam na razie żółte światło od ginekologa. Niby mogę, ale bardzo delikatnie. Okazało się, że mam nadżerkę, a do tego jestem chuda jak patyk i po prostu chodzi o to bym nie krwawiła ani żeby mnie nic nie bolało.

Czekałam na te wieści ❤ Gratulacje!!❤😍

Daj znać jak będziesz miała betę 😃 jaką miałaś poprzednio?
147 ale to było 25. czerwca 😂
Zrobiłam dzisiaj betę, wynik 1166 przedwczoraj było 495, już jestem spokojna 😍 progesteron 30,1. Będę umawiać się już do lekarza, mam nadzieję że będzie termin już na przyszły tydzień, chciałabym chociaż zobaczyć już ładny pęcherzyk 😊

Dzisiaj 30 dc, około 17 dpo więc wszystko chyba na razie dobrze wygląda 😊
Piękna beta i piękny przyrost! ❤️❤️
Cudowne wieści, gratulacje! ❤️❤️💕 I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Piękny prezent 🥰

reklama
A mi dzis od
gratulacje kochana ❤️ Cieszymy sie razem z tobą ❤️ I Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin 🎁🎂

Do góry