OsnowaM
Fanka BB :)
GratulacjeJa już po wizycie jest nawet słyszałam jak bije nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeJa już po wizycie jest nawet słyszałam jak bije nie dochodzi TO do mnie Jeszcze... Nie mogę w to uwierzyć pierwszy raz w życiu doczekalm się serduszka
Wspaniale Super się czyta te wpisy , ja czekam na wizytę, która mam w następny wtorek, może będzie już widać pęcherzyk. Będzie to 34 dzień cyklu. A za dwie godziny będę mieć wyniki bety , byłam rano sprawdzić czy ładnie przyrastaNo ja już też po wizycie - dostałam najpiękniejszy prezent pod słońcem - bijące serduszko Wg OM i wg USG - 6+2, poród zaplanowany na 1 marca jestem przeszczęśliwa. Moja kruszynka ma 5.6 mm i piękną pracę serduszka na leżance się popłakałam a z okazji urodzin zapłaciłam za wizytę mniej
Myśle ze zrób sobie bete w poniedziałek i przestań się martwić! Bo to nie pomagaDziewczyny, jestem załamana Mam wynik bety:
5 lipca 35,52
7 lipca 58,87
8 lipca 71,18
porównując 5 do 7 to 68%
a 5 do 8 to 60%
Kalkulator ciążowy mówi nadal ze norma, ale wiem ze tak nie powinno być. Wysłałam wyniki do lekarza i czekam.
TakDziewczyny, a czy u Was parter może wejść na USG posłuchać serduszka?
Gratulacje I wszystkiego najlepszegoNo ja już też po wizycie - dostałam najpiękniejszy prezent pod słońcem - bijące serduszko Wg OM i wg USG - 6+2, poród zaplanowany na 1 marca jestem przeszczęśliwa. Moja kruszynka ma 5.6 mm i piękną pracę serduszka na leżance się popłakałam a z okazji urodzin zapłaciłam za wizytę mniej
SUPER Ale czad same serduszka dziś7mm szczęścia.
serducho bije 133 uderzenia
TakDziewczyny, a czy u Was parter może wejść na USG posłuchać serduszka?
Oooooch gratulacje!!7mm szczęścia.
serducho bije 133 uderzenia