reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Hej kobietki👋 jestem na forum od niedawna i po kilku dniach lektury z Wami dobrgnęłam do konca🙃 (super się Was czyta) Postanowiłam dołączyć do Was, termin z OM wg apki mam na 7marca,ostatnia miesiączka 25maj a dzisiaj 6+3❤ jestem po 3ciążach biochemicznych z jednym drożnym jajowodem i ta ciąża to dla mnie "cud". Mam nadzieję że tym razem będzie inaczej i w marcu przytule swoje maleństwo❤ jestem na acardzie, luteinie i heparynie..na pierwszym usg byłam 01.07. 5+3 i był piękny pecherzyk ale jeszcze bez zarodka za to z dużym krwiakiem obok😥 jestem na l4 i leżę plackiem z nadzieją że się wchłonie, a w poniedziałek na wizycie zobaczę serduszko❤ tyle o mnie.. 3mam dziewczyny kciuki za każdą z nas i co niektórym bijacych ❤❤❤dzisiaj życzę ✊✊

reklama
Dziś z ciekawości zrobiłam test z drugiego moczu
emoji28.png
i już się fajnie kreska pokazuje . Ale mam nawalone
emoji1787.png
emoji23.png
Tez robiłam raz na jakiś czas do pierwszej bety. A betę robiłam bardzo pozno bo tydzień po spodziewanym okresie 😉

Wg ostatniej mieiswczki 28.02 ale to jest nie możliwe
Dlaczego?
Ja mam na wydruku na 26.02, ale wolałabym zostać z Wami bo czytam wątek od początku ;)
Kojarzę, ze też miałaś ostatni @ 22.05

Dziewczyny trzymam dziś za Was i Wasze kropki kciuki! ;)
Tak też miałam 22.05 i mi wg aplikacji dwóch wychodzi 26 luty. Za tydzień dowiem się od lekarza jaki termin.

Hej kobietki👋 jestem na forum od niedawna i po kilku dniach lektury z Wami dobrgnęłam do konca🙃 (super się Was czyta) Postanowiłam dołączyć do Was, termin z OM wg apki mam na 7marca,ostatnia miesiączka 25maj a dzisiaj 6+3❤ jestem po 3ciążach biochemicznych z jednym drożnym jajowodem i ta ciąża to dla mnie "cud". Mam nadzieję że tym razem będzie inaczej i w marcu przytule swoje maleństwo❤ jestem na acardzie, luteinie i heparynie..na pierwszym usg byłam 01.07. 5+3 i był piękny pecherzyk ale jeszcze bez zarodka za to z dużym krwiakiem obok😥 jestem na l4 i leżę plackiem z nadzieją że się wchłonie, a w poniedziałek na wizycie zobaczę serduszko❤ tyle o mnie.. 3mam dziewczyny kciuki za każdą z nas i co niektórym bijacych ❤❤❤dzisiaj życzę ✊✊
O ja też 6+3 🙂
I też po biochemach dwóch.
Dzisiaj idę na usg zobaczyć serduszko mam nadzieje.
Witamy Cię ❤️

A no blisko blisko. Ciekawa jestem jak to się będzie miało do terminu z USG. A kiedy idziesz do lekarza?
W pierwszej ciąży z usg wychodził mi termin na 20.02 a z om na 22.02. Urodziłam równiutko w 40tyg właśnie 22 :)
Do lekarza mam zamiar iść po dacie @, czyli po 12.07. Pewnie i tak będę trochę czekan na wizytę 🙄
To będzie taka wizyta bez usg, więc dostanę pewnie skierowanie i w ciągu 2-3 kolejnych tygodni będę miała usg (tak u nas działa na NFZ, że usg jest w innym terminie).
Witamy w naszym gronie! Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że krwiaczek pójdzie w niepamięć :* myślę, że już powinno być serduszko :)

Dziewczyny, trzymam kciuki za wizyty i czekamy na wieści 🥰

reklama
Do góry