reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
@sylwia210295 ja nie lubię właśnie tego spadku energii w pierwszym trymestrze. Totalnie bym tylko leżała. Ale obiad sam się nie zrobi, a dzieci same do szkoły nie pójdą. Ja tak naprawdę wolę rodzic dzieci niż być w ciąży.
Ostatni mój pobyt na porodówce trwał 25 minut. Natomiast w ostatniej ciąży już miałam wiele niefajnych dolegliwości na końcówce 🤷‍♀️
No i tak niestety samo zajście w ciążę nie gwarantuje urodzenia dziecka.
25 MINUT??? Ja kurczę 3 doby rodziłam....

Cześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś. 😊
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło 🥰😍
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone 😊 Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia 🙄
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🤗❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.

Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty ✊ Dawajcie znać 😘
Gratulacje!

Ja też ma dzisiaj wizytę na ok 17.
Nie mogłam spać z nerwów, wstawałam na siku chyba 5 razy. Już mam jakieś schizy, że mnie brzuch w ogóle nie boli...śniło mi się, że pęcherzyk się wchłonął 😱 Jezu dziewczyny jak ja się boje i jak bardzo chce aby ten pęcherzyk nie był pusty tym razem 🙏🙏🙏

Nie mogłam spać z nerwów, wstawałam na siku chyba 5 razy. Już mam jakieś schizy, że mnie brzuch w ogóle nie boli...śniło mi się, że pęcherzyk się wchłonął 😱 Jezu dziewczyny jak ja się boje i jak bardzo chce aby ten pęcherzyk nie był pusty tym razem 🙏🙏🙏
Wszystko będzie dobrze ale w zupełności Cie rozumiem, ja też nie będę spała 2 dni przed wizytą żeby usłyszeć w końcu serduszko ... 😊 koniecznie daj znać

BĘDZIE DOBRZE! Zobaczysz. Zajmij się czymś, żeby nie myśleć i staraj się koncentrować na każdej wykonywanej czynności i odsuwaj zmartwienia od siebie. Ja mam jeszcze miesiąc do wizyty i bym chyba oszalała, gdybym ciągle się zamartwiała (wiem, jak ciężko jest nie mysłeć i się nie martwić).

Ja mam dokładnie to samo. Im bliżej wizyty tym jest gorzej. Panika mnie ogarnia czy napewno jestem w ciąży.

Cześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś. 😊
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło 🥰😍
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone 😊 Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia 🙄
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku 🤗❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.

Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty ✊ Dawajcie znać 😘
Gratulacje ❤️❤️❤️❤️

reklama
BĘDZIE DOBRZE! Zobaczysz. Zajmij się czymś, żeby nie myśleć i staraj się koncentrować na każdej wykonywanej czynności i odsuwaj zmartwienia od siebie. Ja mam jeszcze miesiąc do wizyty i bym chyba oszalała, gdybym ciągle się zamartwiała (wiem, jak ciężko jest nie mysłeć i się nie martwić).
Ja pracuję ale i tak ciągle myślę. Dopiero mnie złapało tak dzisiaj w nocy wcześniej miałam luz i nadzieję. Nagle jakieś sny....wtf ??? Dzisiaj wiem, że się dowiem i chyba chciałabym to odroczyć w czasie 😂 dopiero dzisiaj wrócił koszmar z początku roku 😱 co to się w tej głowie wyprawia to ja nie wiem 😁

Do góry