Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Kochana ja robiłam wczoraj test a jestem 5+5Wszystkie mamy nawalone Jesteśmy w tym razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana ja robiłam wczoraj test a jestem 5+5Wszystkie mamy nawalone Jesteśmy w tym razem
Ja pierwszy tydzień, od kiedy dowiedziaam sié o ciąży spałam jak niemowlak. 9 godzin bez przebudzenia. Od połowy 5 tygodnia mam zonka - tak jak w poprzedniej ciąży. Jest mi niewygodnie, przewracam się z boku na bok i ciągle biegam do toalety. Czy to nie za wcześnie na częste oddawanie moczu w nocy? Od drugiego trymestru ważne jest, by starać się nie spać na prawym boku, a ja już nie mogę. Jak się położę na prawej stronie, coś mnie boli i kłuje. Ma któraś z Was tak?Hej wam,
Ja za to uwielbiam wodę. Mogłabym tylko ja pić. Czas i jak ciepło to dodaje kostkę lodu i cytrynę. Ale większość części roku pije taka temperature jak z kranu leci. U nas kranówa to super woda.
Ja mam problem ze wstawaniem. Śpię 8h albo i więcej i wstaje za pozno. Na razie luz, ale od września pierwsza klasa się zacznie u najstarszego syna wiec Trzeb a będzie zdążyć na odpowiednią godzinę na autobus by dojechać do szkoły. Wstałam dziś kilka minut przed 8 problem jest taki że córka lubi spać w zupełnej ciemności, a że spiny w jednym pokoju to zasłaniam maxymalnie rolety więc rano nawet promień słońca nie wpada do pokoju i ja otwierając oczy ciągle myślę że jest wcześnie
Jak u was że spaniem?
wspaniała wiadomość!! <3Cześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś.
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku ❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.
Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty Dawajcie znać
To cudownie! Jak już się oswoisz z tą myślą, to będziesz szczęśliwa. Podwójna radość Ja po cichu marzę o bliźniakach, ale wydaje mi się, że raczej nie ma szans. A jaki miałaś przyrost bety? Podobno jak są bardzo wysokie przyrosty, to świadczy o ciąży mnogiejTak, to dwa pęcherzyki. Jestem przerażona. Jestem przerażona. W niedzielę jeszcze miałam mieć operację na ciążę pozamaciczną. A teraz co usg to więcej dzieci
super ze wszystko dobrzeCześć kochane ❤
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku ❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.
Jeju wspaniale następna szczęśliwa mamusia gratulujeCześć kochane ❤
Przepraszam, że cię tak wypytuję, ale masz w rodzinie jakieś bliźniaki? To podobno jest uwarunkowane genetycznie.Już czekam na wypis kolejnych usg już nie chce bo co usg to mam więcej dzieci
Ale super! Dobre wieści! To masz już potwierdzenie że pod sercem masz małego człowieczkaCześć kochane ❤
Ja mam pierwsze USG dopiero w połowie sierpnia... Nie wiem, czy wytrzymam i nie pójdę prywatnie.Ja mam serduszkowe dopiero 16 lipca, jeszcze dużo czasu i dużo stresu