iza_rz_97
Fanka BB :)
A no blisko blisko. Ciekawa jestem jak to się będzie miało do terminu z USG. A kiedy idziesz do lekarza?
Mi z om na 20.03 więc blisko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi z om na 20.03 więc blisko
Mój dziadek miał naczynka na wątrobie i całe życie z tym żył zmarł mając 89 lat i to na inną chorobę. Nie martw się to nic złego.Hej dzoewczyny umówiłam się do giną na 28 lipca bedzie wtedy 7+6 trochę mkze późno ale przynajmniej wszystko już powinno widać. Ponad 2 tyg czekania nie wiem jak to wytrzymam ;D jestem też całą w nerwach bo lllgastrolog na USG znalazł mi naczyniaka na wątrobie 26mm. Jeszcze nazwał to guzem prawie zawału tam dostałam. Powiedział że ludzie żyją z tym sto lat i nawet nie wiedzą że mają.. mimo wszystko chciałam to zbadac dostalam badania jakieś markery nowotworowe rąk jelita grubego żołądka i coś tam jeszcze. W sobotę wyniki. Do tego czasu chyba oszaleje nigdy w życiu tak się nie bałam. Boję się że ten stres wpłynie na dziecko. Jakby tego było mało to brakło w laboratorium testów na betę, na wynik musze czekac do piątku. Chciałam zobaczyc jak przyrasta.
Na prawdę? Moze za bardzo się tym przejęłam.. wiesz jak człowiek się naczyta w internecie to ma dość, przychodzą takie czarne myśli że szok. Ja musze mieć zawsze wszystko czarno na białym bo inaczej będę się martwić. Robiłam będę 1 lipca i wynosiła 45.69 wtedy dowiedzialam się o ciąży.A jakie miałaś ostatnie wyniki bety?
Nie martw się, naczyniaki są zwykle zupełnie niegroźne mi kiedyś znaleźli przypadkiem naczyniaka żylnego w płacie czołowym mózgu, tez się z tym żyje „całe życie” jedynie taki wysiłek jak poród naturalny może być niezbyt bezpieczny wiec do rozważenia cc. Zapytaj o to w kontekście porodu i zobaczysz ze wyniki będą dobre
Dziewczyny mega sie ciesze ze należe do tej grupy serio. Jest tu takie niesamowite wsparcie. Żałuję że nie napisałam tego odrazu we wtorek;D juz bym dawno się uspokoiła;D ulżyło mi trochę. Przez to wszystko nawet się nie mogłam cieszyć z tej ciąży. Mi gastrolog tez powiedział że nie widać ciąży ale to było bardzo wcześnie staram się myśleć poztywnie także byle do 28Mój dziadek miał naczynka na wątrobie i całe życie z tym żył zmarł mając 89 lat i to na inną chorobę. Nie martw się to nic złego.
Gratuluję ciąży ja też mam.iść do ginekologa ok 28 lipca. Chociaż byłam wczoraj ale nic nie było widać. Jakoś dożyjemy do tego terminu
Naprawdę, mówię Ci, spokojnie, zobaczysz ze to się okaże nieszkodliwe dawaj nam znać jak będzie wynik ale tak jak gadamy, naczyniaki zwykle znajduje się przez przypadek, nie daja objawów, to jest przydatna wiedza tylko w skrajnych sytuacjach typu poród albo tfutfu jakiś wypadek poważny.Na prawdę? Moze za bardzo się tym przejęłam.. wiesz jak człowiek się naczyta w internecie to ma dość, przychodzą takie czarne myśli że szok. Ja musze mieć zawsze wszystko czarno na białym bo inaczej będę się martwić. Robiłam będę 1 lipca i wynosiła 45.69 wtedy dowiedzialam się o ciąży.
Oby oby tak we wtorek 2 raz zbadałam ale to wychodzi pi 6 dniach nie wiem czy wogole to ma sens;DNaprawdę, mówię Ci, spokojnie, zobaczysz ze to się okaże nieszkodliwe dawaj nam znać jak będzie wynik ale tak jak gadamy, naczyniaki zwykle znajduje się przez przypadek, nie daja objawów, to jest przydatna wiedza tylko w skrajnych sytuacjach typu poród albo tfutfu jakiś wypadek poważny.
I betę powtórzyłas drugi raz teraz, tak? wybacz ze dopytuje ale jestem świrem totalnym i się nakręcam ze moja mało rośnie, teraz temat bety zajmuje mi jakieś 150 procent uwagi
Dobrze zrobiłaś, a nie tak jak ja, zbadałam szybko przy małej wartości i teraz lecę kolejny raz badać bo się spinam czymś na co i tak nie mamy wpływu. Pięknego przyrostu i dużo spokoju dla CiebieOby oby tak we wtorek 2 raz zbadałam ale to wychodzi pi 6 dniach nie wiem czy wogole to ma sens;D
Też mam naczyniaka na wątrobie, dowiedziałam się jescze w liceum, jakieś 10 lat temu. Nie mam żadnych dolegliwości, zapominam nawet tego kontrolować. Ostatni raz USG jamy brzusznej robiłam chyba z 5 lat temu. Może czas się w końcu wybrać na kontrolę ;pHej dzoewczyny umówiłam się do giną na 28 lipca bedzie wtedy 7+6 trochę mkze późno ale przynajmniej wszystko już powinno widać. Ponad 2 tyg czekania nie wiem jak to wytrzymam ;D jestem też całą w nerwach bo lllgastrolog na USG znalazł mi naczyniaka na wątrobie 26mm. Jeszcze nazwał to guzem prawie zawału tam dostałam. Powiedział że ludzie żyją z tym sto lat i nawet nie wiedzą że mają.. mimo wszystko chciałam to zbadac dostalam badania jakieś markery nowotworowe rąk jelita grubego żołądka i coś tam jeszcze. W sobotę wyniki. Do tego czasu chyba oszaleje nigdy w życiu tak się nie bałam. Boję się że ten stres wpłynie na dziecko. Jakby tego było mało to brakło w laboratorium testów na betę, na wynik musze czekac do piątku. Chciałam zobaczyc jak przyrasta.
Dziękuje w piątek dam znać jaka ta beta wyszła słuchaj każda ciąża jest inna czasem myślę że człowiek byłby spokojniejszy gdyby wogole tej bety nie badal;D trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeDobrze zrobiłaś, a nie tak jak ja, zbadałam szybko przy małej wartości i teraz lecę kolejny raz badać bo się spinam czymś na co i tak nie mamy wpływu. Pięknego przyrostu i dużo spokoju dla Ciebie