godzbal
Fanka BB :)
Dasz radę! Będzie na pewno wszystko OkCo się stresuję przed tą jutrzejszą wizytą....masakra...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radę! Będzie na pewno wszystko OkCo się stresuję przed tą jutrzejszą wizytą....masakra...
A termin na kiedy masz?To tak jak ja ... 22.05
Dasz radę tylko się nie stresuj bo Ci się macica skurczy tak jak miCo się stresuję przed tą jutrzejszą wizytą....masakra...
Ja tez, ale damy radę. Będzie dobrze. Jutro już będziemy mieć fotki swoich szkrabówCo się stresuję przed tą jutrzejszą wizytą....masakra...
Wg ostatniej mieiswczki 28.02 ale to jest nie możliweA termin na kiedy masz?
Ja mam na wydruku na 26.02, ale wolałabym zostać z Wami bo czytam wątek od początkuA termin na kiedy masz?
Mi z om na 20.03 więc bliskoMi z om pokazuje na 22.03 [emoji3] jest tu ktoś z takim terminem?[emoji7]
A jakie miałaś ostatnie wyniki bety?Hej dzoewczyny umówiłam się do giną na 28 lipca bedzie wtedy 7+6 trochę mkze późno ale przynajmniej wszystko już powinno widać. Ponad 2 tyg czekania nie wiem jak to wytrzymam ;D jestem też całą w nerwach bo lllgastrolog na USG znalazł mi naczyniaka na wątrobie 26mm. Jeszcze nazwał to guzem prawie zawału tam dostałam. Powiedział że ludzie żyją z tym sto lat i nawet nie wiedzą że mają.. mimo wszystko chciałam to zbadac dostalam badania jakieś markery nowotworowe rąk jelita grubego żołądka i coś tam jeszcze. W sobotę wyniki. Do tego czasu chyba oszaleje nigdy w życiu tak się nie bałam. Boję się że ten stres wpłynie na dziecko. Jakby tego było mało to brakło w laboratorium testów na betę, na wynik musze czekac do piątku. Chciałam zobaczyc jak przyrasta.