Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naprawdę ja jestem jakas pechowa, nawet ze znieczuleniem mam problemOna to ma takie te migreny, że czasem traci przytomność [emoji45]
Miałam znieczulenie w poniedziałek jestem migrenowcem, nic się nie działo.Dziewczyny czy bierzecie pod uwagę zzo podczas porodu? Może któraś z Was już rodzila i coś może powiedzieć w tym temacie? Byłam dziś na wizycie u anestezjologa i niby mogę to znieczulenie mieć ale trochę się wystraszylam powikłań w postaci boli głowy A że jestem migrenowcem to mam szansę mieć je dłużej i mocniej niż normalnie by się to komuś przytrafilo
Rodziłam bez znieczulenia. Teraz też na taki poród się nastawiamDziewczyny czy bierzecie pod uwagę zzo podczas porodu? Może któraś z Was już rodzila i coś może powiedzieć w tym temacie? Byłam dziś na wizycie u anestezjologa i niby mogę to znieczulenie mieć ale trochę się wystraszylam powikłań w postaci boli głowy A że jestem migrenowcem to mam szansę mieć je dłużej i mocniej niż normalnie by się to komuś przytrafilo
Wiedziałam, ze będziesz następnaHej, urodziłam! Mała mierzyla 51 cm i wazyla 3200 g
Hej, urodziłam! Mała mierzyla 51 cm i wazyla 3200 g
[/
Super gratulacje jak się czujecie?
Czyli da się nie mieć i przeżyćRodziłam bez znieczulenia. Teraz też na taki poród się nastawiam
Wspaniale, gratulacje Opowiesz jak to przebiegało? Mamy oddzielny wątek Link do: Rozpakowane marcóweczki No i jak Malutka się czuje i czy wszystko okej? Były jakieś rozbieżności w pomiarach nóżek, podejrzenia że coś nie tak itd. ale pewnie to wszystko błędy.Hej, urodziłam! Mała mierzyla 51 cm i wazyla 3200 g